DEJLIG LEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG

Søndergade 33A, st. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 73m2 /
Solgt

DEJLIG LEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG

Lys og velholdt lejlighed i minimalistiske materialer med stort og lækkert soveværelse. Fra soveværelset er der direkte udgang til et hyggeligt gårdmiljø, hvor der er god plads til livsnyderi. 

OMRÅDET:
Denne fantastiske lejlighed i Søndergade ligger i hjertet af Aalborg. Du kommer desuden til at bo i en charmerende del af Aalborg midtby som er omringet af hyggelige gader og huse. Her er gåafstand til alle byens faciliteter. Søger du grønne områder ligger Aalborgs attraktive havnepromenade og den smukke Slotspark indenfor rækkevidde. Søger du kulturelle oplevelser er AKKC en kort cykeltur væk. Her er der er et væld af messer og utallige koncerter året rundt. Desuden har du både Aalborg Teater, Musikkens Hus og Nordkraft indenfor kort afstand. På grund af hjemmets centrale beliggenhed er Aalborgs pulserende liv foran din dør, og du har derfor alle muligheder for at berige tilværelsen med shopping, lækre spisesteder og kulturelle oplevelser.

HJEMMET: 
Du har nu en unik mulighed for at blive den heldige ejer af denne fantastiske centralt beliggenede lejlighed i Søndergade. Boligen ligger i en charmerende ejendom i hjertet af Aalborg. Når du åbner hoveddøren, befinder du dig i en behagelig og rummelig entré. Du vil hurtigt få øje på lejlighedens lyse fyrtrægulv som breder sig i det meste af det dejlige hjem. Boligen har et pænt køkken i moderne materialer, hvor skabe og skuffer er udnyttet på bedste vis. Lejligheden har et moderne badeværelse i smuk nordisk og tidløs stil. Desuden får du et skønt soveværelse, hvor der er et dejligt lysindfald. Herfra er der direkte udgang til det hyggelige gårdmiljø og terrasse, som inviterer til skønne grillaftener under åben himmel. Stuen er lejlighedens hjerterum, hvor der både er plads til at invitere gæster på middag og til afslapning i dejlige omgivelser. Stuens mange kvadratmeter giver god mulighed for at indrette efter egen stil!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Perfekt beliggenhed i hjertet af Aalborg
- Lys og velholdt lejlighed i minimalistiske materialer
- Stort og lækkert soveværelse
- Adgang til et fantastisk gårdmiljø mellem de hyggelige karrer
- Beliggenhed i en charmerende del af Aalborg midtby 

En flot og velholdt lejlighed med perfekt beliggenhed, dejligt lysindfald og skønne detaljer.

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke