LÆKKER LEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG

Vingårdsgade 27, 1., 9000 Aalborg / 3 værelser / 117m2 / 2498000

LÆKKER LEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG

Lækker og lys lejlighed i funktionelle materialer. Til lejligheden er der også tilknyttet en stor fælles terrasse i gårdhaven. 

OMRÅDET:
Som den heldige ejer af denne dejlige lejlighed i hjertet af Aalborg, er der kort gåafstand til alle byens faciliteter. Søger du grønne områder har du både Kildeparken, den attraktive havnepromenade samt Slotsparken indenfor rækkevidde. Rundt om hjørnet ligger Vesterbro, som byder på masser af indkøbsmuligheder og offentlige transportforbindelser. Ønsker du kulturelle oplevelser ligger AKKC kun et stenkast væk. Her er et væld af messer og utallige koncerter året rundt. Desuden har du både Aalborg Teater, Musikkens Hus, Kunsten Museum of Modern Art og Nordkraft indenfor kort afstand. Med denne fantastiske beliggenhed har du Aalborgs pulserende liv lige udenfor døren! Du har derfor alle muligheder for at berige tilværelsen med shopping i de charmerende gågader,  lækker mad i de hyggelige cafémiljøer og meget mere. Velkommen til Nordens Paris!

HJEMMET: 
Står en lys lejlighed i hjertet af Aalborg øverst på din ønskeseddel? Så er denne dejlige bolig i Vingårdsgade helt sikkert noget for dig!

Når du træder ind i den lækre lejlighed, mødes du af hjemmets rummelige entré og fordelingsgang som bla. fører til lejlighedens badeværelse. Badeværelset er fremført i lyse og funktionelle materialer. Desuden har boligen et dejligt køkken alrum, hvor der er mulighed for dejlige samtaler mens maden tilberedes. Hjemmets hjerterum er den store stue, som inviterer til hyggelige stunder med dem du holder af. Mens du drikker en kop kaffe i det bløde sofahjørne kan du bla. nyde godt af stuens dejlige lysindfald. Desuden rummer stuen også rigeligt med plads til at invitere gæster på en skøn middag.

Lejligheden har et rummeligt soveværelse, hvor der ligeledes er et fantastisk lysindfald. Yderligere har soveværelset indbygget garderobeskab som både er yderst dekorativt og praktisk. Tilmed har lejligheden et værelse mere, som med fordel kan bruges til børneværelse, kontor eller måske noget helt tredje. Valget er dit! Du får her en god lejlighed til den lille familie eller oplagt som delelejlighed. Til boligen medfølger også en fælles terrasse i den hyggelige gårdhave, som indleder til dejlige sommeraftener under åben himmel. En skjult fredelig oase i midtbyens stress og jag.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Lys lejlighed i funktionelle materialer
- Køkken fra Designa 2018
- Badeværelse renoveret i 2019
- Perfekt placering i hjertet af Aalborg
- Stor stue med et fantastisk lysindfald
- Kort afstand til alt fornødent 

Vi glæder os til at fremvise denne flotte og velholdte lejlighed. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke