YDERST CHARMERENDE LEJLIGHED MED 80 KVM. I BOLIGKVALITET

Danmarksgade 4, ST. th, 9000 Aalborg / 2 værelser / 53m2 / 1448000

YDERST CHARMERENDE LEJLIGHED MED 80 KVM. I BOLIGKVALITET

Charmerende lejlighed i hjertet af Aalborg med hele 80 kvm. i boligkvalitet!

OMRÅDET:
Velkommen til Aalborg centrum. Tættere på det hele kan du næsten ikke komme. Her har du kort gåafstand til alle byens faciliteter. Søger du grønne områder har du både Kildeparken, den attraktive havnepromenade samt Slotsparken indenfor kort rækkevidde. Rundt om hjørnet ligger Vesterbro, som byder på indkøbsmuligheder og offentlige transportforbindelser. Ønsker du kulturelle oplevelser ligger AKKC kun et stenkast væk. Her er et væld af messer og utallige koncerter året rundt. Desuden har du både Aalborg Teater, Musikkens Hus, Kunsten Museum of Modern Art og Nordkraft indenfor kort afstand. Med denne fantastiske beliggenhed har du Aalborgs pulserende liv lige udenfor døren! Du har derfor alle muligheder for at berige tilværelsen med shopping i de charmerende gågader, lækker mad i de hyggelige cafémiljøer og meget mere. Velkommen til Nordens Paris!

HJEMMET:
Ved indgangen til denne hyggelige lejlighed træder du ind i entréen, hvor fra der er adgang til boligens lyse badeværelse. Her har du god plads og derudover også gulvvarme. Fra entréen er der ligeledes tilgang til gangen, som giver adgang til resten af lejligheden. Hjemmets stue er noget for sig selv, og får et yderst charmerende udtryk fra det fine vindues parti ud mod Danmarksgade. Boligen har et hyggeligt køkken-alrum, hvor der er mulighed for dejlige samtaler mens maden tilberedes. Fra køkkenet er der derudover nem adgang til stor fælles terrasse og et dejligt gårdmiljø. En skjult fredelig oase i midtbyens stress og jag.

Lejlighedens soveværelse finder vi i kælderen, som kan tilgås fra gangen. Her har du i alt 27 kvm. i boligkvalitet med god skabsplads, vaskesøjle, gulvvarme og vinduer mod gården. 

Her får du muligheden for at bo centralt i Aalborg i en yderst charmerende lejlighed, beliggende i en velholdt og gennemrenoveret ejerforening. Perfekt som forældrekøb eller til dig der bare gerne vil bo midt i Aalborgs pulserende liv!  

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- I alt 80 kvm. i boligkvalitet
- Nem adgang til stor fælles terrasse  
- Perfekt placering i hjertet af Aalborg
- Kort afstand til alt fornødent

Vi glæder os til at fremvise denne flotte og velholdte lejlighed. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "Rzhgvdxf2vk"
  ["videoId"]=>
  string(11) "Rzhgvdxf2vk"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke