FANTASTISK LEJLIGHED I ØGADEN - ISTANDSAT I 2019

Østre Alle 32, 2. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 77m2 /
Solgt

FANTASTISK LEJLIGHED I ØGADEN - ISTANDSAT I 2019

Fantastisk lejlighed med charme og sjæl - istandsat i 2019! Lejligheden er delevenlig og perfekt som forældrekøb.

OMRÅDET:
Du kommer til at bo midt i det pulserende byliv, men stadig tæt på naturskønne områder. Det dejlige Øgadekvarter er i rivende udvikling og byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder, hyggelige gader og ikke mindst Østbyens grønne oase Østre Anlæg. De frodige græsarealer giver anledning til sjove aktiviteter og grillaftener under åben himmel. Øgadekvarteret overrasker også med små finurlige butikker, en populær slagter, lækker fastfood og en delikat fiskehandel. Du kommer til at bo midt i et fantastisk madmekka, hvor mulighederne er mange!

Du er kun en kort cykeltur væk fra hjertet af Aalborg, som byder på fascinerende kulturperler, hyggelige cafemiljøer og butikker i massevis. Øgadekvarteret rummer desuden mange gratis parkeringsmuligheder og gode busforbindelser.

HJEMMET:
Er du på jagt efter den perfekte  tre-værelses lejlighed med dejlig placering ved Øgaden? Så kan dette meget vel være dit nye hjem! 

Du bliver budt velkommen i lejlighedens store fordelings entré med god plads til overtøjet. Herfra der er tilgang til alle lejlighedens rum. Dejlig stor stue med tilgang til spisestue med masser af lys og flotte trægulve, som er gennemgående i lejligheden. Soveværelse i god størrelse med plads til både seng, garderobeskab og skrivebordsplads. I forlængelse af soveværelset er der indrettet et lyst og rummeligt badeværelse. Køkkenet er nyistandsat i flotte lyse materialer fra HTH. Wc med adgang fra entréen. En god løsning med god plads! Savner du et multirum så har lejligheden desuden også et fantastisk brugbart kælderrum på 21 kvm! 

På Østre Allé 32 bliver du en del ejerforeningen Østerled. En god og fornuftig ejerforening hvor der blandt andet er mulighed for at leje garage i gården. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Istandsat i 2019
- Flot stor stue og spisestue med masser af lys
- Flot lyst køkken og bad
- Fantastisk brugbart kælderrum og loftrum
- God beliggenhed tæt på indkøb mm.
- God sund ejerforening med mulighed for at leje garage
En super lejlighed med masser af sjæl.

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "ugdBWeTfOFQ"
  ["videoId"]=>
  string(11) "ugdBWeTfOFQ"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke