VELHOLDT 1-PLANS VILLA MED MANGE MULIGHEDER

Granlyvej 3, 9210 Aalborg SØ / 7 værelser / 203m2 / 1998000
Åbent hus: 07.06.2020 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

VELHOLDT 1-PLANS VILLA MED MANGE MULIGHEDER

Køber kan her erhverve sig en unik og uspoleret 60'er villa i den helt rigtige stil!

OMRÅDET:
I populære Gug ligger denne skønne villa. Gug er en tidligere landsby, som i dag er vokset sammen med Aalborg. Området er et meget attraktivt familiekvarter, hvor mulighederne er mange. Gug har sin egen skole og mange institutioner samt dagpleje. Indkøbsmuligheder er der ligeledes mange af. Fitness World tilbyder træningsfaciliteter og Gug Gymnastikforening har mange gode tilbud til både børn og voksne. Ikke langt fra boligen findes b.la. Fakta, Børnehuset Vimmerby og en god legeplads.

Gug er omkranset af mange grønne områder, hvor du med fordel kan lufte hunden, opleve sjove udendørs aktiviteter eller blot nyde idyllen. Den skønne bolig ligger ca. tre kilometer fra hjertet af Aalborg. Her kan du nemt komme til og fra byen med offentlig transport, bil eller bus. Det er også lettilgængeligt at komme på den Nordjyske Motorvej, eftersom den ligger tæt på huset.

Gug er et fantastisk område, hvor du har alle fornødenheder tæt på. Du kommer til at bo i et dejligt område, hvor det er trygt for børn at vokse op.

HJEMMET: 
På Granlyvej 3 i børnevenlige Gug findes dette dejlige hus. Her er både god plads og masser af muligheder. Boligen er i et plan, hvilket er yderst fordelagtigt for ældre eller gangbesværet. Når du træder indenfor i den hyggelige villa, mødes du af en fin og rummelig entré. Her er der adgang til boligens toilet, som er fremført i funktionelle materialer.

I forbindelse med entréen findes en stor gang. Herfra er der adgang til boligens køkken, som har nyere hårdehvidevarer og god skabsplads. Gangen fører også til en dejlig stue en suite. Spisestuen rummer plads til at invitere gæster på en skøn middag. Den dejlige stue giver anledning til afslapning i det bløde sofahjørne. Desuden har stuerne et flot lysindfald. Fra stuerne har du adgang til boligens hyggelige sydvestvendte terrasse. De store stuer giver også mulighed for at lave to ekstra værelser. 

Et par trin fører til en rummelig fordelingsgang, hvor du har adgang til to velholdte originale værelser. Her er indretningsmulighederne mange. Desuden findes et flot badeværelse med gulvvarme. Videre føres du til et multirum (tidligere soveværelse). 

Til sidst føres man til husets tredje værelse og et godt værksted, hvor familiens handyman kan udleve sine drømme. Huset er omkranset af fine blomsterbede og har en dejlig grøn baghave.

Det skønne hus på Granlyvej 3 har mange unikke detaljer. Her er gode muligheder for at sætte sit eget præg. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
-  Stor stue med tilbygning
-  Gulvvarme på badeværelse
-  Overtagelse hurtigst muligt
-  Gode muligheder for at sætte sit eget præg
- jf. sidste borgermøde skulle støjværn skulle gerne komme op i 2020/2021

Vi glæder os til at fremvise det dejlige hus. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "fUQpmjZ8LYc"
  ["videoId"]=>
  string(11) "fUQpmjZ8LYc"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke