FAMILIEVILLA I HASSERIS MED FANTASTISK UDSIGT OG LYSINDFALD

Mester Eriks Vej 56, 9000 Aalborg / 6 værelser / 166m2 /
Solgt

FAMILIEVILLA I HASSERIS MED FANTASTISK UDSIGT OG LYSINDFALD

Charmerende familievilla med et fantastisk lysindfald, vestvendt have og terrasse.

Husets fine underetage er godkendt til beboelse. 

OMRÅDET:
På en stille villavej i Hasseris findes dette skønne hus. Villaen er gennemrenoveret i 2001. Boligen er beliggende lige ved Rotunden, som er et dejligt åndehul for stress og jag. Her er mulighed for, at børn kan lege og bevæge sig, mens de voksne nyder områdets skønne idyl. Lige overfor villaen ligger Gammel Hasseris Skole. Du kommer også til at bo blot 100 meter fra KFUM-Hallen som bruges til forskellige aktiviteter og sportsgrene. Hallen har også et motionscenter, selskabslokaler og cafeteria. Hasseris er et trygt område for børn at vokse op. Området byder på forskellige faciliteter, grønne områder, gode indkøbsmuligheder og meget mere. I populære Hasseris kan hele familien føle sig hjemme.

HJEMMET: 
Velkommen indenfor i den charmerende villa på Mester Eriks Vej 56. Boligen byder på mange gode overraskelser og fine detaljer. Når du træder ind i hjemmet på stueplan, mødes du af et velholdt bryggers, som er yderst praktisk for den store børnefamilie. Herfra er der adgang til et stort køkken alrum. Det fine ovenlysvindue i køkkenalrummet giver et helt fantastisk lysindfald.

Boligen overrasker med hele tre gode værelser, hvor indretningsmulighederne er mange. Hjemmet har et nyere badeværelse, som er fremført i minimalistisk stil. Når du trænger til lidt ekstra selvforkælelse, kan du med fordel hoppe i et dejligt karbad. Villaen har en stor og lækker stue, som ligeledes har et flot lysindfald. I stuen findes også en hyggelig pejs. Desuden får du en flot udsigt fra stuen. Fra stuen er der adgang til en dejlig vestvendt terrasse, hvor du får en skøn udsigt til husets grønne have. Her kan du nyde en kop kaffe i aftensolen, mens børnene leger i haven. Villaen har også en fin garage, hvor der er god plads.

Kælderetagen er i boligkvalitet og består af et stort værelse, som med fordel kan anvendes som vinkælder. Den charmerende villa er et perfekt valg for børnefamilien.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Fantastisk lysindfald i køkkenalrum

- Kælder er godkendt til beboelse 
- Villaen er renoveret i 2001
- Huset ligger overfor Gammel Hasseris Skole
- Fantastisk udsigt fra stuen 

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Kontakt os på tlf.  72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke