SKØN ANDELSBOLIG I SVENSTRUP

Godthåbsvej 35H, 9230 Svenstrup J / 4 værelser / 105m2 / 399000
Åbent hus: 24.11.2019 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

SKØN ANDELSBOLIG I SVENSTRUP

Skønt andelsrækkehus med 2 værelser, 1 soveværelse, 1 badeværelse, køkkenalrum og carport dertil i nyere forening fra 2007.

OMRÅDET: 
Dette skønne andelsrækkehus har beliggenhed centralt i Svenstrup. Her er ikke længere end 5 minutters gang til Torvet med Rema 1000, Super Brugsen, Biblioteket, apotek mv. Derudover har du også Aalborg Storcenter og City syd blot 10 min. kørsel fra hjemmet. Svenstrup er en hyggelig forstad til Aalborg med sine egne butikker, caféer og togstation. Transport ind til Aalborg er derfor ikke noget problem. Der er hyppige afgange til Aalborg og videre op i Nordjylland og ligesådan sydpå. Byen byder på en masse aktivitet og holdes godt i gang af de lokale handlende. Svenstrup har ligeså institutioner og en god folkeskole med klassetrin fra 0. til 9. klasse. En god og sund by for hele familien.
 
HJEMMET:
Et skønt hjem til dig og din familie. Du kommer ind i en nyere forening fra 2007 hvor boligerne er veldisponeret. Velkommen indenfor på Godthåbsvej 35H. Fra hjemmets carport træder du ind i entréen hvor der er plads til at hænge overtøjet og stille fodtøjet. Fra entréen af har du et dejligt bryggers på højre hånd hvor der er god plads til at ordne vasketøjet. På venstre hånd har du hjemmets badeværelse, som er i flotte lyse materiale og grå klinker. Der er gulvvarme i begge rum. Resten af hjemmet indholder 2 gode værelser, 1 soveværelse, køkkenalrum og en skøn terrasse hvor der er udsigt til den store dejlige have. Køkkenet står flot i hvidt materiale hvor der er tilhørende opvaskemaskine. Fra køkkenet kan du bevæger dig ud i den store stue, som er hjemmets samle punkt. Her er der plads til at samle hele familien til hyggelige stunder enten foran TV'et på sofaen eller ved spisebordet til en omgang mad. Fra carporten har du også adgang til to mindre udhuse hvor der er plads til lidt opbevaring. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Nyere forening 
- Tilhørende carport 
- Gulvvarme i bryggers og badeværelse
- Stor dejlig have med terrasse 
- Mulighed for hurtig overtagelse


Vi ser frem til at vise dette dejlige hjem frem. Ring til os på tlf. 72170004.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke