FIN LEJLIGHED LIGE VED FJORDEN OG MED ALTAN

Østre Kanalgade 14, 1. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 77m2 /
Solgt

FIN LEJLIGHED LIGE VED FJORDEN OG MED ALTAN

Flot lejlighed med unik placering lige ved fjorden med altan, elevator og mulighed for parkering i kælderen!

OMRÅDET:
Velkommen til Østre Kanalgade og det charmerende område ved Aalborg havnefront!
Her kommer du til at bo lige ved fjorden, hvor Aalborg Centrum blandt andet kan nås ved en kort og hyggelig gåtur langs vandet. Herinde er der et væld af liv og masser af butikker og restauranter. Ligeledes har lejligheden både grønne områder, lystbådehavn, Streetfood og masser af indkøbsmuligheder indenfor gåafstand. I området har du Fjordparken, hvortil den smukke Vestre Bådhavn ligger. Fjordparken er et stort grønt område til både hygge med familien, fodbold med kammeraterne og med udendørs motionsområde. Rundt hjørnet er også gode busforbindelser og Vestbyens togstation. En perfekt placering tæt på det hele!

HJEMMET:
Vi tager elevatoren op på 1. sal og træder næsten direkte ind af døren til den fine lejlighed. Her bydes du velkommen i den store entré med god plads. Herfra har du adgang til rummeligt lyst badeværelse med vaskemaskine og gulvvarme. En lille charmerende detalje herinde er det runde vindue, som er karakteristisk ved ejerforeningen og går igen i flere lejligheder. Hjemmets køkken er i hvide moderne materialer, og med fint lysindfald fra den fine franske altan. Fra køkkenet er der nem adgang til stuen. Her er plads til både spisebord og hyggelig sofahjørne. Fra stuen har du tilgang til lækker sydvest vendte altan, som blandt andet giver anledning til, at nyde kanalens skvulpen mod kanten. I soveværelset er der ligeledes god plads og med fint lille kig ud mod fjorden.

Som ejer af denne lejlighed bliver du en del af den store ejerforening, Hvidts Gaard. Her er der mulighed for at leje parkeringsplads i bygningens parkeringskælder. Herfra er der elevator helt op til døren til lejligheden.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Lys og velholdt lejlighed
- God placering lige ved Aalborg havnefront
- Dejlig sydvest vendt altan
- God og sund ejerforening
- Elevator og parkeringskælder i bygningen 

Vi glæder os til at fremvise dette flotte hjem. Ring til os på tlf. 72170004

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke