MODERNISERET FAMILIEVILLA I VEJGAARD

Gormsvej 3, 9000 Aalborg / 3 værelser / 110m2 / 2498000

MODERNISERET FAMILIEVILLA I VEJGAARD

Fin familievilla med åbent køkkenalrum og brændeovn.

OMRÅDET:
Villaen befinder sig i attraktive Vejgaard. Her kommer du til at bo mellem fredfyldte omgivelser på en skøn villavej, men stadig kun 10 minutter fra Aalborgs pulserende liv, som byder på hyggelige cafémiljøer, charmerende gågader og fascinerende kulturperler. Området byder på en masse gode faciliteter, institutioner i massevis og ikke mindst naturskønne områder. Du kommer her til at bo tæt på Sohngårdsholmparken. Det grønne område gemmer på dejlige naturoaser og store græsarealer, som indbyder til sjove aktiviteter for hele familien. Området omkring boligen er fortsat i stor udvikling. 

Både Aalborg Friskole og Filipskolen ligger lige i nærheden. Desuden er Vejgaard Østre Skole og Filstedvejens Skole kun en kort cykeltur væk. De populære daginstitutioner Børnehaven Bulderby og Daginstitutionen Troldehuset ligger også kun et stenkast fra den dejlige bolig

HJEMMET:
Velkommen indenfor i denne fine familievilla i to plan, som løbende er blevet moderniseret.

Du træder ind i en stor entré, hvor der er masser af plads til overtøjet. Herfra kan man bevæge sig ned i husets kælder, som har et stort vaskerum, hvor der er direkte udgang til den store garage m. elport. Derudover har kælderen også toilet og tre disponible rum, som er perfekte som multirum, kontor eller noget helt andet.

I stueplan giver fordelingsgangen tilgang til alle rum. Der er to rummelige værelser, som begge har indbygget skydeskabe. Derudover også et dejligt stort og lyst badeværelse. Fra gangen er der også adgang til det store lyse køkkenalrum. Køkkenet er i lyse moderne materialer med flot træbordplade. Køkkenet giver fin mulighed for at føre samtaler, mens der bliver lavet mad. Der er god plads til at indrette rummet med et større spisebord, så der er plads til hele familien. I stuen er der dejlig brændeovnen, som kan skabe rammerne til masser af hyggelige stunder. Hjemmet fuldføres med flot, lyst sildebensparketgulv i de fleste af stueetagens rum.

Hjemmet har yderligere en carport og to nyere syd/østvendte terrasser med nedgang til den store have.

Dette skønne hjem, med god plads til familien, må bare opleves!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Syd/østvendt have og terrasser
- Flot køkkenalrum med brændeovn
- Stor garage m. elport
- Kælder med god plads og muligheder
- Flot sildebensparketgulv 

Vi glæder os til, at vise jer dette fine hjem. Ring til os på 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "OXLRm0swjUk"
  ["videoId"]=>
  string(11) "OXLRm0swjUk"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke