FANTASTISK VILLA MED MULIGHEDER I MASSEVIS

Kastetvej 93, 9000 Aalborg / 4 værelser / 252m2 / 5450000

FANTASTISK VILLA MED MULIGHEDER I MASSEVIS

Flot villa i både stue- og kælderplan samt 1. og 2. sal. Villaen er opdelt i 3 lejligheder. Perfekt til den store familie, som ønsker at bo centralt i Aalborg, eller til dig som ønsker at leje dele af boligen ud.

Her har du muligheden for at bo i en luksusbolig til ca. samme pris som en 2-værelses lejlighed. Ja, villaen rummer mange gode muligheder.

OMRÅDET: 
Velkommen til Vestbyen. Et meget populært område i Aalborg med grønne parker, lystbådehavn og masser af indkøbsmuligheder inden for gåafstand. Du er kun en kort gåtur væk fra hjertet af Aalborg, som byder på mange spændende muligheder. I området har du også Fjordparken, hvortil den smukke Vestre Bådehavn ligger. Fjordparken er et dejligt samlingssted for alle, der har lyst til at nyde naturen tæt ved fjorden eller til at svømme, sejle i kajak, spille bold eller andre sjove aktiviteter. I det maritime miljø findes også lækre restauranter, caféer og Aalborg Street Food.

I området er der også gode bus- og tog forbindelser. Få hundrede meter fra hjemmet har du Haraldslund Vand- og Kulturhus. Et center der b.la. indeholder café, fitness og svømmehal samt udendørs wellness. Tæt på boligen findes Aalborg Portland Park, hvor du kan opleve ægte fodboldstemning. Du får her en perfekt beliggenhed, hvor du har alle fornødenheder i gåafstand. 

HJEMMET: 
Denne skønne villa overrasker med både stue- og kælderplan samt en fin 1. og 2. sal. Der findes også en stor garage tilknyttet huset, hvor der er plads til hele to biler samt p-pladser foran garagen. Garagen kan også udnyttes til erhverv. Yderligere har du et fint cykelskur samt et skur til opbevaring. Villaen har en velholdt lukket forhave, hvor dejlige solskinsdage med fordel kan nydes.

Når du træder indenfor i det dejlige hjem på stueplan, mødes du en fin entré og fordelingsgang. Stueetagen byder på et velholdt badeværelse og et fint køkken. Desuden findes et stort værelse med skydeskab, hvor der er gode indretningsmuligheder. Stueetagens hjerterum er den fine spisestue og stue, hvor der er en fin karnap og et flot lysindfald. Her får du trægulve i alle rum. I stueplan er der ligeledes et disponibelt rum, som lige nu fungerer som vaskerum. Her med mulighed for erhverv. 

Hjemmets 1. sal består af en fin repos, som ligger i forbindelse med en skunk. 1. salen overrasker yderligere med et fint badeværelse og teknik rum. Desuden findes et stort køkken med gulvvarme, hvor der er god plads til at lave lækker mad. Derudover har du to fine stuer, hvor der er et dejligt lysindfald.

På 2. salen findes en stor repos, en mindre skunk og et stort værelse, hvor du har udgang til en flot sydvendt altan. Derudover har du et velholdt badeværelse. Desuden også et disponibelt rum. På denne etage er der desuden også aircondition. I kælderplan findes en rummelig fordelingsgang, to store disponible rum og en dejlig spisestue. Desuden har du endnu et flot badeværelse og køkken. Der er derudover gulvvarme i hele kælderen. 

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at du på 1. og 2. sal har centralstøvsuger og i alle lejligheder i huset er der gode hårde hvidevarer. 

Du får her en fantastisk bolig med muligheder i massevis.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Et hjem fyldt med mange gode muligheder 
- Både stue- og kælderplan samt 1. og 2. sal 
- Dejligt lysindfald i de mange rum 
- Central beliggenhed i Vestbyen - tæt på hjertet af Aalborg
- Perfekt investerings ejendom

 Vi fremviser meget gerne dette dejlige hjem. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke