HERSKABELIG LEJLIGHED MED MULIGHED FOR SOLVENDT ALTAN

Finlandsgade 4, 1. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 73m2 /
Solgt

HERSKABELIG LEJLIGHED MED MULIGHED FOR SOLVENDT ALTAN

Fin herskabelig tre-værelses lejlighed i Øgaden i populær ejerforening og med mulighed for altan!

OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af aalborgensernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Lige om hjørnet fra lejligheden finder vi også den smukke Sankt Markus Kirke. Fra lejligheden har du kun 5 minutter på cykel til Aalborg centrum, og i området findes masser af gratis parkeringspladser. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter og i området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shopping muligheder.

HJEMMET:
Velkommen til en af ejerforeningen, Østerports, bedst placeret lejligheder!

På 1. sal finder vi denne charmerende herskabelige perle.
Lige indefor døren har lejligheden fint disponibelt rum med plads til vaskemaskine, opbevaring, overtøj mm. Fra fordelingsgangen er der adgang til alle boligens resterende rum. Køkkenet er stort og lyst, evt. med plads til lille spiseplads, og med fint kig ned i foreningens gård samt udgang til bagtrappe.

Badeværelse er i forlængelse af soveværelset. Her er fin plads og separat bruseniche. Det rumlige soveværelse er vendt mod gården, hvorfra der er mulighed for at lave solvendt altan. Lejlighedens stue er åbnet op og med flot lyst trægulv samt stuklofter, som giver lejligheden en helt særlig charme. Som ejer af lejligheden bliver du en del af en stor og veldreven ejerforening, som indenfor de seneste år har fået udskiftet vinduer, lavet facade og bagtrappe. Lejligheden andel af gælden er betalt ud. Til lejligheden er der loftrum og mulighed for parkering i gården med parkeringskort. Yderligere kan garage og kælderrum muligt lejes.

Lejligheden vil være det perfekte forældrekøb eller til dig der bare gerne vil bo tæt på det hele!

OM BOLIGEN KAN VI FREMHÆVE:
- God placering med mulighed for altan
- Stor og lys stue
- Velfungerende ejerforening med mulighed for husdyr og udlejning
- Foreningen har fået renoveret facade, opgang og nyere vinduer
- Mulighed for leje af garage eller parkeringsplads i baggård

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Cecilie Waldhauer

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Cecilie Waldhauer

Salg og vurdering