EN FANTASTISK BELIGGENHED OG EGEN GARAGE

Brettevillesgade 10D, 1., 9000 Aalborg / 2 værelser / 62m2 / 1650000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

EN FANTASTISK BELIGGENHED OG EGEN GARAGE

OMRÅDET:
Du kommer til at bo midt i Aalborg, med gå-afstand til alle byens faciliteter. Søger man grønne områder, har man Karolinelund med de berømte byhaver som nabo og Havnepromenaden inden for kort afstand, og søger man kulturelle oplevelser, har man Musikkens Hus, Platform 4 og Nordkraft blot nogle minutter væk. Nordkraft, som bl.a. indeholder ugentlige markeder, fitness center, café og biograf, samt utallige koncerter året rundt. Til hjemmet findes der fælles grønne arealer og en hyggelig baggård. Ligeledes er planerne om åbningen af ØSTERÅ endelig ved at tage fart.

HJEMMET:
Hoveddøren ligger skjult fra gaden, så det er kun de inviterede gæster, der finder vej herhen. Vi går igennem baggården og hen til trappen , som fører op til lejligheden. På 1. sal træder vi ind i en lækker lejlighed med et godt lys indfald. Køkkenet byder os velkommen i hvide nuancer samt plads til lille bord til to og kig til den hyggelige baggård.

Videre fra køkkenet er der adgang til værelset  som er med new yorker væg. Vinduet i soveværelset giver et dejligt lys og her kan man holde øje med de forbigående, der skal finde vej til Nordkraft eller Musikkens Hus, som ligger i kort gå afstand herfra. Badeværelset er med separat bruseniche og vaskemaskine. Bevæger man sig op på næste sal finder man hjemmets hjerterum, her er stuen indrettet i en rigtig fed stil. Her er der plads til både sofa og spisebord. Her er der også lavet new yorker væg, som giver en rødtråd igennem lejligheden.
Til lejligheden er der brugsret til en garage i baggråden, så man slipper for at skulle lede efter parkeringsplads efter en lang arbejdsdag.

Hovedhuset som lejligheden befinder sig i, har i 2016 fået:

 - Vinduer malet og fuger udskiftet.

- Tag eftergået, rygninger udskiftet, kviste malet og efterset, brandkam pudset op.

- Nye tagrender mod Brettevillesgade.

- Gavl sandblæst, om fuget og vandskuret.

- Øvrige facader blev renset ned, reppet af murer og malet.

- Sokkel blev påført bygningen.

- Ligeledes blev der nedlagt ny terrasse i gården med bænk som er rigtig dejlig om sommeren.


Ejendommens kloaksystem og regnvandssystem er fra 2020/2021, forberedt til separat kloakering.

Et rigtig dejligt hjem med fantastisk beliggenhed, for dem som ønsker byen tæt på, men også ønsker de grønne områder i Karolinelund og vandet ved Havnefronten. Absolut et hjem der er værd at kigge nærmere på.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Stor lys stue

- Velholdt køkken

- Fantastisk beliggenhed ved Karolinelund

- Tæt på kulturelle oplevelser og Havnefronten


Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke