MODERNISERET 2-VÆRELSES I ØGADEKVARTERET

Islandsgade 1, 1. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 64m2 / 1399000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

MODERNISERET 2-VÆRELSES I ØGADEKVARTERET

OMRÅDET:

Hjemmet ligger i Øgadekvarteret, som er en bydel i Aalborg, der det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase – Østre Anlæg, som er et af aalborgensernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Fra lejligheden har du kun 5 minutter på cykel ind til centrum, og i området findes masser af gratis parkeringspladser. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter og i området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shoppingmuligheder.


HJEMMET:

Flot moderniseret og indflytningsklar 2 værelses ejerlejlighed beliggende i den flotte karré Østerport, hvor der er flot tegltag, velfac-vinduer, pæn hvidpudset facade, dørkaldeanlæg og grønt gårdmiljø. Ejerforeningen er yderst velfungerende. 

Denne charmerende lejlighed indeholder en rummelig fordelingsentré med dørtelefon og LED spots. Lyst køkken udstyret med flotte, hvide elementer fra 2012 og Bosch hård hvidevare. I køkkenet er der mulighed for at indrette mindre spiseplads og nyde den flotte udsigt til det hyggelige gårdmiljø. Dejlig stor og regulær opholdstue med plankegulv, hvide lofter med flot stuk, hvorfra der er adgang til rummeligt soveværelse ligeledes med plankegulv og lejlighedens toilet og badeværelse, som begge har en rigtig god størrelse og dejlig bruseniche. 

Til lejligheden er der endvidere et loftrum på 8 kvm. Desuden er der adgang til fælles vaskeri, tørrerum og cykelkælder. Der er gode parkeringsforhold i området, ligesom der er mulighed for leje af garage i gården. 


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Indflytningsklar 

- 5 min fra centrum.

- Gode parkerings muligheder 

- Super populær ejerforening med styr på drift og økonomi


Ring allerede i dag for fremvisning af lejligheden tlf. 72 17 00 04.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke