2-VÆRELSES LEJLIGHED I POPULÆRE ØGADEKVARTERET

Samsøgade 19, 3. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 67m2 / 1385000
Åbent hus: 12.12.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

2-VÆRELSES LEJLIGHED I POPULÆRE ØGADEKVARTERET

OMRÅDET:

Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase Østre Anlæg, som er et af Aalborgenernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Fra lejligheden har du kun 5 minutter på cykel til hjertet af Aalborg. I det dejlige område er der gode busforbindelser og gratis parkeringspladser.

Området byder også på gode indkøbsmuligheder og hyggelige gader. Øgadekvarteret overrasker også med små finurlige butikker, en populær slagter, lækker fastfood og en delikat fiskehandel. Du kommer til at bo midt i et fantastisk madmekka, hvor mulighederne er mange! Kun et stenkast fra den dejlige lejlighed findes også institutioner og gode faciliteter.


HJEMMET:

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed i hjertet af Øgadekvarteret! Når du træder ind i boligen, mødes du af en rummelig entré. Allerede her fornemmes den hyggelige atmosfære! I forbindelse med entréen findes et lyst badeværelse i funktionelle materialer, med separat bruseniche. Boligen har et flot køkken i lyse materialer med vaskemaskine og dejligt lysindfald. Hertil er der mulighed for at installere en opvaskemaskine, ved ønske herom.

Lejlighedens hjerterum er den skønne stue, hvor der er plads afslapning i rolige omgivelser. Stuen er rummelig med god plads til sofa- og spise arrangement. Idet lejligheden er højt beliggende, får man også et dejligt lysindfald og lidt udsigt over byens tage.

Boligens soveværelse er dejlig stort, hvilket muliggør mange indretningsmuligheder.

Fælles for stuen og soveværelset, ligger der gennemgående flotte trægulve. Ellers er lejligheden nymalet og indflytningsklar.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Oplagt førstegangskøb eller forældrekøb

- Indflytningsklar dejlig lys lejlighed

- God beliggenhed tæt på indkøb mm.

- Tæt på grønne arealer og kulturelle oplevelser


Alt i alt en dejlig lys lejlighed i gode omgivelser, tæt på grønne områder som bør ses!

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på: 7217 0004

Bestil fremvisning

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke