GOLIATH PARKEN - BO I UNIKKE RAMMER TÆT PÅ KULTUR OG NATUR

Købkesvej 10A, 9000 Aalborg / 4 værelser / 126m2 / 5998000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

GOLIATH PARKEN - BO I UNIKKE RAMMER TÆT PÅ KULTUR OG NATUR

BESKRIVELSE:

Nu udbydes fem eksklusive rækkehuse til salg på den eftertragtede Købkesvej 10. Placeret på toppen af det populære Vejgaard med smuk udsigt over Limfjorden, og med den fredede ”Signalbakke” som frodig baghave. Og det er ikke bare hvilken som helst adresse som de nye boliger skyder op på. For lige her – på Købkesvej 10 – havde Carl Lorentzen tidligere til huse. En lokal legende, der for at tjene til dagligdagen og vejen, optrådte som vægtløfteren og kraftatleten Goliath. Senere hen købte han en bugserbåd og stiftede familiefirmaet Goliath som skulle vise sig at blive provinsens største. Han formåede dermed at fungere som både isbryder og skibsredder, og har angiveligt reddet mange fra at drukne i fjorden. Carl Lorentzen blev kendt og elsket for at være en stærk mand, der ikke var bange for at slå fra sig, men som samtidig også hjalp de svage - og det er netop derfor, at det nye byggeri på toppen af Vejgaard er opkaldt efter ham og hans livsværk: Goliath.

Boligerne lever i den grad op til Carl Lorentzens omdømme som værende lidt ud over det sædvanlige. De eksklusive rækkehuse er designet i tæt samarbejde med arkitektfirmaet Krogh Arkitektur A/S og bygherre Jørgen Bonderup, ud fra et ønske om at skabe en nyfortolkning af det klassiske byhus. I alle boliger er der desuden implementeret en elegant rund vakuumelevator udført i glas, for at tilgodese ældre og gangbesværede. Den fremstår som en naturlig del af den øvrige indretning midt i boligen, hvor den giver adgang til alle boligens etager. Fra kælder til kvist.

Goliath forventes at stå klar i august 2021. Boligerne udbydes dog allerede nu til salg af Din Mægler, der siden 2015 har hjulpet boligsælgere- og købere på det jyske boligmarked, og som har et endog særlig godt kendskab til både Vejgaard og Aalborg. Er I interesserede i at høre nærmere om Goliath projektet, så kontakt Din Mægler i Vejgaard.

tlf. 72 17 00 04 eller mail: info@dmbolig.dk


Der gøres opmærksom på at en underetage normalt medtages i en boligs kvadratmeterpris. En underetage/kælder vægtes normalt med 40 %. Dvs. at denne bolig bør have et vægtet areal på 153 hvilket vil svare til en kvadratmeterpris på 39.202 kr. pr m2.

Kælderen er 67 m2, heraf udgør garagen 20 m2.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke