ARKITEKTTEGNET EJERLEJLIGHEDER I PARKBYEN

Egeparken 3, 3. 2, 9000 Aalborg / 4 værelser / 112m2 / 2895000
Åbent hus: 12.12.2021 fra kl. 14:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

ARKITEKTTEGNET EJERLEJLIGHEDER I PARKBYEN

OMRÅDET:

Med en fantastisk beliggenhed på toppen af Sohngårdsholmbakken – tæt på Golfparken – ligger Parkbyen. På én gang midt i byen og midt i naturen.

Med blot 5 minutter til motorvejen, 20 minutter til Golfparken og 200 meter til de nærmeste indkøbsmuligheder ligger Parkbyen yderst centralt placeret. Midt i naturen – men med bylivets faciliteter som for eksempel Gigantium med Aalborgs bedste svømmehal! Her kan I både nyde årstidernes skiften samt byens ustoppelige puls.


LEJLIGHEDEN:

I Parkbyens Tårn 2 finder I et bredt udbud af såvel 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. Størrelserne varierer fra 75 kvadratmeter og op til 112.

Kendetegnende for alle ejerboliger i Parkbyen er valget af materialer af høj kvalitet. Udvendigt er de elegante punkthuse beklædt med gyldne tegl, der i samspil med mørkere teglfelter, giver et imødekommende og varmt udtryk på de i alt otte huse, alt i mens de strækker sig mod himlen.

Indvendigt fremstår samtlige boliger i en tidløs skandinavisk stil med smukke gulve i lamelparket plank i eg, stilrene køkken- og badelementer fra Svane Køkkenet og elegante og energibesparende hvidevarer fra Siemens. Kort sagt: Materialer der holder og som samtidigt kræver et minimum af vedligeholdelse.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE

• Arkitekttegnede ejerlejligheder

• 2-, 3- og 4-værelses

• Fra 76 - 112 m2

• Altaner fra 13 til 50 m2 P-plads inkluderet

• Gulvvarme over alt


Ring allerede i dag for fremvisning på 72170004.


Bestil fremvisning

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE