LEJLIGHED FRA 2020 MED EGEN PARKERINGSPLADS

Julius Posselts Vej 3A, 5. 3, 9400 Nørresundby / 2 værelser / 75m2 / 2098000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

LEJLIGHED FRA 2020 MED EGEN PARKERINGSPLADS

OMRÅDET:

Velkommen til Nørresundby. Grønne arealer og masser af solskin ved fjorden. Solsiden har mange flotte grønne arealer, så her er masser af muligheder for lange gåture, friske løbeture eller en tur på cyklen. Nærområdet har alt, hvad man skal bruge i hverdagen i form af flere indkøbsmuligheder. Nørresundby har et godt byliv med masser af forretninger og torvet med lokale handlende. Her er alt hvad man skal bruge. En hurtig tur over broen og du er i hjertet af Aalborg.

HJEMMET:

Virkelig flot hjem med lækre detaljer, 17 kvm altan og egen fast parkeringsplads. Der er lavet flere tiltag i denne lejlighed, så den er lige til at flytte ind i.

Man træder ind i en flot entré med plads til sko og overtøj. Badeværelset er beliggende lige på venstre hånd, her finder man vaskesøjlen. Bevæger man sig videre ind i lejligheden kommer man til køkken-alrum, hvor der er et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti. Køkkenet er fra JKE og har alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Der er både plads til sofastue og spisestue samt er der udgang til den store altan. Her kan man nyde aftensol og med god plads til altanmøbler, grill osv. Hjemmet indeholder desuden et dejlig stort soveværelse med skabsvæg og egen udgang til altanen.

Til sidst men bestemt ikke mindst kan nævnes en fast parkeringsplads. Her skal der ikke ledes efter en parkeringsplads efter en lang arbejdsdag.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Fra år 2020

- 17 kvm altan

- Privat parkeringsplads

- God og sund ejerforening

Vi glæder os til at fremvise denne attraktive lejlighed. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Søren Jensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Søren Jensen

Salg og vurdering