Byggegrund med fantastisk udsigt kun 15 km. fra Aalborg!

Overby Bakke 36, 9310 Vodskov / / 495000

Byggegrund med fantastisk udsigt kun 15 km. fra Aalborg!

Få en nyopført villa og grund for under 2,5 millioner kr. inkl. tilslutningsbidrag og diverse afgifter. I Staes nye bydel, Overby Bakke, har vi en håndfuld byggegrunde til salg. I Overby Bakke forenes naturen med fællesskabet i et flot og moderne villakvarter. Her er kort afstand til indkøb, skole og faciliteter.

Det eneste du skal tage stilling til er, om din kommende drømmebolig skal have udsigt til Limfjorden eller grønne marker. Overby Bakke består af 37 parcelhusgrunde, der varierer mellem ca. 900 og 1.500 kvadratmeter samt 16 grunde, som er velegnet til rækkehus/dobbelthus. Alle grunde er velbeliggende i naturskønne omgivelser.

Overby Bakke er et fredfyldt sted med plads til hele familien. Børnene kan lege frit på det lukkede vejsystem, og beboerne kan både være sociale med snak over hækken eller holde sig privat på egen grund. Der er grønne fælles arealer, som holdes af grundejerforeningen. Vejen til Vester Hassing Skole og sportshal er indrettet med en bred cykelsti hele vejen og er en sikker vej for både børn og ældre at færdes på.

Et hus med en beliggenhed i Overby Bakke er for den moderne familie, og de ældre som holder af natur og højt til loftet.

Velkommen til Overby Bakke.

Se placering af grund samt yderligere information her: www.overbybakke.dk


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE