HERSKABELIG EJERLEJLIGHED I "HOLBERGHUS"- MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE

Holbergsgade 24, 2. th, 9000 Aalborg / 3 værelser / 100m2 /
Solgt

HERSKABELIG EJERLEJLIGHED I "HOLBERGHUS"- MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE

Flot og velholdt lejlighed i centrum med to flotte stuer som har et dejligt lysindfald. Derudover får du et godt og stort badeværelse.

OMRÅDET:
Området omkring Tyren, og på ”kanten” af Vesterbro er en af Aalborgensernes foretrukne og mest attraktive beliggenheder, og det er nemt at forstå hvorfor. I har gåafstand til Bispensgade/gågaden, mangeartede café og restauranter, fitness samt dagligvareindkøb. Søger man grønne områder, har man Kildeparken og Havnepromenaden inden for kort afstand, og søger man kulturelle oplevelser, har man Aalborg Teater, Musikkens Hus og Nordkraft blot nogle minutter væk. Et lækkert sted i hjertet af Aalborg.

HJEMMET:
Ejendommen fra 1912 er en af Aalborgs smukke, klassiske bygninger i Holbergsgade. Den fremstår med rød facade, charmerende karnap, nyt tag fra 2014 samt en rigtig dejlig fælles gård/have som er rolig og tilbagetrukket fra Vesterbro.

Når du træder ind i lejligheden, fornemmer du straks, at her er kræset for detaljerne. Den præsenterer sig med en god loftshøjde og flotte plankegulve, som strækker sig igennem det meste af boligen med en planløsning, der kan rumme såvel singlen som parret, og desuden er lejligheden yderst delevenlig.

I får et lyst køkken i minimalistisk stil, men som stadig passer ind i en skøn midtbylejlighed. Ved siden af køkkenet finder du en imponerende stue en suite, med masser af originale detaljer, herunder stuklofter. Stuen fungerer som lejlighedens hjerterum, og det er oplagt at etablere en hyggelig dagligstue i den ene afdeling, samt en spisestue i den anden afdeling. I soveværelset har du udsigt til den hyggelige gård, og her er gode dybe skabe fra gulv til loft.

Et godt badeværelse med stor bruseniche, gulvvarme og vaskesølje med egen vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighedens toilet fremstår med væghængt toilet og nyere miljø fra 2017.

På Holbergsgade bliver du medlem af en veldrevet og sund ejerforening, ligesom du får adgang til et stort gårdmiljø, der er ideelt til at gå ned og grille i om sommeren.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Hyggelig karnap fra stue
- To flotte stuer en suite med dejligt lysindfald
- Nydeligt køkken og badeværelse
- God beliggenhed lige i centrum

En flot og velholdt lejlighed med en god stemning beliggende i Aalborg Centrum. Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem.

Ring til os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning