FANTASTISK MURERMESTERVILLA - MULIGHED FOR ET BOLIGAREAL PÅ 162 KVM SAMT EN STOR KÆLDER

Johannes V. Jensens Vej 3, 9200 Aalborg SV / 3 værelser / 92m2 / 1998000
Åbent hus: 24.11.2019 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

FANTASTISK MURERMESTERVILLA - MULIGHED FOR ET BOLIGAREAL PÅ 162 KVM SAMT EN STOR KÆLDER

Skøn murermestervilla i hele tre plan - dejlig sydvendt terrasse og have samt en fantastisk udsigt fra 1. salen.

Du har som køber af denne ejendom mulighed for at udnytte 1. salen, således at du efterfølgende har 162 gode boligkvadratmeter samt en 92 kvm høj underetage. 

OMRÅDET: 
På en blind villavej i Skalborg findes denne røde murermestervilla, hvor der er plads til hele familien. I populære Skalborg er mulighederne mange. Du bor i kort afstand til City Syd, hvor du kan gå på udkig i det store shoppingmekka! Her er b.la. Aalborg Storcenter, Shoppen og Bilka. Der findes også underholdende aktiviteter i området. På solskinsdage er Aalborg Zoo en oplagt mulighed, og på de kolde dage kan du opleve det fantastiske filmunivers i biografen. Nordisk Film Biografer i både Aalborg Centrum og City Syd ligger begge tæt på.

Du er kun en kort cykeltur væk fra hjertet af Aalborg som byder på hyggelige cafémiljøer, gode kulturoplevelser og charmerende gågader med fantastiske butikker. Det dejlige hus er omkranset af gode intuitioner, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Her kan bl.a. nævnes Daginstitutionen Bisgården, Sofiendalskolen og Skalborg Sportsklub. Du bor også tæt på Meny, Aldi og INGO Tankstation. Gode busforbindelser ligger også lige rundt om hjørnet. Med denne gode placering bor du tæt på alle fornødenheder! En helt perfekt beliggenhed for børnefamilien med forskellige behov. 

HJEMMET: 
Bliv den heldige ejer af en flot murermestervilla fra 1950 i det dejlige Digterkvarter. Her får du mange gode kvadratmeter for pengene. Villaen består af hele tre plan – kælder, stue og 1. sal.  Her er gode muligheder for at udnytte den dejlige 1 sal, så du får hele 162 gode boligkvadratmeter. Boligen er facaderenoveret og har fået nyt tag. 

Når du træder ind i det dejlige hjem på stueplan, mødes du af en rummelig entré, hvor der er god plads. Størstedelen af værelserne på stueplan er dekoreret med et flot og yderst velholdt plankegulv. I forbindelse med entréen findes en fin fordelingsgang. Her er direkte adgang til boligens køkken, som er det originale køkken fra 50'erne. 

Hjemmet hjerterum er den hyggelige stue, hvor pladsen er stor. Stuen har et dejligt lysindfald. I forbindelse med stuen findes en skøn udestue. Her har du en fantastisk udsigt til boligens naturskønne have. Fra udestuen er der direkte udgang til hjemmets lækre sydvendte terrasse og frodige have, hvor dejlige grillaftener med fordel kan nydes. Desuden består stueetagen af to fine værelser, hvor indretningsmulighederne er mange. For enden af husets fordelingsgang findes et stort badeværelse i lyse materialer. Du kanmed fordel hoppe i badekaret, når du trænger til lidt ekstra selvforkælelse.

Boligens kælder er yderst velholdt. Her findes en rummelig gang og hele fire disponible rum. Kælderen overrasker også med et fint vaskerum, hvor der er god plads til alt hvad du har brug for. I forbindelse med kælderen findes en velholdt garage, hvor der både er plads til bil og opbevaring.

På villaens 1. sal er der mulighed for at sætte sit helt eget præg. Her er et uudnyttet loftrum, hvor du har mulighed for at etablere gode løsninger og forhøje boligens areal med 70 kvm. Desuden har du en fantastisk udsigt over skønne Skalborg! Boligen er omkranset af en idyllisk for- og baghave. Her er plads til livsnyderi og sjove aktiviteter for både store og små. 

På Johannes V. Jensens 3 kan hele familien føle sig hjemme. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
 - Sydvendt have og terrasse
-  Nyt tag
-  Facaderenoveret
-  Indbygget garage
-  God høj og lys kælder/underetage
-  Mulighed for at udnytte 1. salen, således du får hele 162 gode boligkvadratmeter samt en 92 kvm høj underetage

Vi glæder os til at fremvise denne skønne villa! Kontakt os på tlf.  72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "8kUlBXNmZEY"
  ["videoId"]=>
  string(11) "8kUlBXNmZEY"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke