HER FÅR MAN 193 ETAGEMETER I ET LÆKKERT OMRÅDE!

Østermarksvej 35, 9400 Nørresundby / 4 værelser / 166m2 /
Solgt

HER FÅR MAN 193 ETAGEMETER I ET LÆKKERT OMRÅDE!

OMRÅDET:
Velkommen til Nørresundby. Solsiden har mange flotte grønne arealer, så her er masser af muligheder for lange gåture, friske løbeture eller en tur på cyklen. Nørresundby har et godt byliv med masser af forretninger og torvet med lokale handlende – her er alt hvad man skal bruge. Nærområdet har alt hvad man skal bruge i hverdagen i form af flere indkøbsmuligheder, Gl. Lindholms Skole, svømmehal og institutioner. Området er børnevenligt og med stisystem til Lindholm Idrætsforening, så børnene selv kan cykle til og fra fritidsaktiviteterne. I området findes desuden Lindholm Høje, som er et af Danmarks smukkeste fortidsminder og Lindholm Kridtgrav. En hurtig tur over cykelbroen og du er i hjertet af Aalborg Vestby med hyggelige caféer og Aalborg Streetfood.


HJEMMET:
Et skøn moderniseret hjem fra med plads til hele familien. 
I 2010 er der lavet tilbygning på hjemmet og samtidig en dejlig stor træterrasse, hvor solen kan nydes hele sommeren.

Hjemmet indeholder en entré med adgang til køkken alrum fra 2007 i flotte moderne hvide materialer og med alt i hårde hvidevarer. Masser af plads til det store spisebord, når familien og gæsterne skal nyde et lækkert måltid mad. Adgang fra køkken alrum til den lækre stue med masser af lækkert lys indfald fra de flotte ovenlysvinduer. Stuen har desuden en hyggelig brændeovn til de kølige vinteraftener og med udgang til terrasse og have, er det nemt for både store og små at nyde de udendørs arealer.
Fire store værelser og et lækkert badeværelse fra 2010 i moderne materialer og med flot bruseniche og lækre detaljer som Vola armatur, som lige sætter prikken over i'et.
Ved entréen er der desuden adgang til et lækkert stort bryggers, som er den tidligere garage og har masser af plads til opbevaring og med både vaskemaskine og tørretumbler. Desuden adgang til gæstetoilet. Arealerne i bryggers er ikke nævnt som boligareal, da det er tidligere garage og kommer derfor oveni de 166 kvadratmeter.

Som ekstra bonus er der lagt gulvvarme i hele hjemmet, med undtagelse af værelserne. Vinduerne er i hjemmet er fra 2007/2010, så der er mange leveår tilbage. Desuden nyt tag fra 2010, så heller ikke her skal der investeres de næste mange år.

Alt i alt et lækkert og moderne hjem med plads til hele familien!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Vinduer fra 2007/2010
- Tag fra 2010
- Køkken og bad fra 2007 og 2010
- Fire store værelser
- Dejligt lysindfald fra ovenlysvinduer

Et rigtig dejligt hjem med en moderne indretning på en attraktiv adresse.
Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170008

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning