KVALITETSVILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

Hvolgården 68, 9310 Vodskov / 6 værelser / 185m2 / 2498000

KVALITETSVILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

OMRÅDET:
Vester Hassing er en rigtig populær oplandsby til Aalborg. Udover et fantastisk sammenhold, blandt både børn og voksne har byen en rigtig god skole til og med 9. klasse, og stor idrætsforening, så alle byens borgere har mulighed for at røre sig. Midt i byen ligger byens Brugs og Fakta samt den smukke hvidkalkede kirke. Der er gode busforbindelser og med bil er der mindre end 15 minutters kørsel til Aalborg. Hvis man holder af naturen og frisk luft er der ikke langt til Limfjorden og Aslundskoven. Om sommeren kan man nyde en stor is ved de børnevenlige strande ved Hou og Hals.

Flere og flere børnefamilier søger til Vester Hassing, så børnene har mulighed for at vokse op i trygge rammer og hvor cyklen kan tages til skole og rundt i byen.

HJEMMET:
Flot renoveret hjem med den perfekte beliggenhed midt i byen og en planløsning og størrelse der giver de perfekte rammer for den store og pladskrævende familie. Villaen, der er løbende renoveret og tilbygget i år 1980, fremstår med spændende detaljer og flotte løsninger, så man ikke bare kommer hjem til et hus der ligner mange andre, men et hjem hvor moderne indretning og arkitektur er en del af helhedsindtrykket.

Via det flotte indgangsparti er der adgang til stor entré der binder værelsesafdelingen sammen med opholdsafdelingen. Hjemmet rummer i dag i alt fire værelser, hvoraf de to ligger i en separat værelsesafdeling med eget badeværelse, og de to andre i tilbygningen mod syd, hvor der også er flot nyere badeværelse i forlængelse af soveværelset. I værelsesfløjen er der desuden stort bryggers/baggang.

Vi bevæger os nu tilbage til entréen hvorfra der er adgang til tidløst køkken med elementer fra Unoform med alt i hvidevarer og videre adgang til alrum med god spiseplads. Herfra åben forbindelse til stor opholdsstue med masser af plads til flere sofagrupper og spisestue. Der er masser af lysindfald fra både ovenlysvinduer og de mange vinduer fra alle vinkler. I stuen er der også brændeovn der skabe hygge i de mørke måneder.

I forlængelse af stuen er der adgang til forældresoveværelse med skabsvæg og videre adgang til super lækkert og stilfuldt badeværelse. Fra stuen er der også adgang til det sidste værelse, som også er ideel til kontor.

Fra stuen er der udgang til lille overdækket terrasse, så man kan stå og grille i alt slags vejr, og der er også adgang til den flotte have der bære præg af, at der har været en havearkitekt på spil.

De udendørs arealer byder på en stor flisebelagt indkørsel til stort garageanlæg med gode udhuse. Flot velanlagt og lukket have med plads til både hyggestunder på de mange terrasser og udfoldelse for hjemmets mindste.

Alt i alt et super lækkert hjem der sjældent udbydes til salg, og som helt sikkert er et besøg værd! Vel en af byens mest rolige og bedste placeringer ift. stisystemer til både skole og centrum.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Flot renoveret fra ende til anden
- Gulvvarme i entré/gang og badeværelser
- Perfekt planløsning for den store familie
- Spændende detaljer og gode løsninger
- Lukket have med flere terrasser
- God beliggenhed for enden af blind villavej

Vi glæder os til at fremvise dette dejlige hjem. Ring til os på tlf. 72170008


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Simon Jørgensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Simon Jørgensen

Ejendomsmægler, MDE