FIN VELHOLDT LEJLIGHED MED EGEN GARAGE OG 22 KVM ERHVERV

Østerbro 24, ST. th, 9000 Aalborg / 4 værelser / 104m2 / 2295000

FIN VELHOLDT LEJLIGHED MED EGEN GARAGE OG 22 KVM ERHVERV

Fantastisk velholdt lejlighed og ejerforening lige ved Karolinelund og med egen garage samt erhvervslokale! 

OMRÅDET:
Du kommer til at bo midt i det pulserende byliv, men stadig lige ved naturskønne områder så som Karolinelund, Østre Anlæg og havnefronten ved det flotte Musikkens Hus. De frodige græsarealer i området giver anledning til sjove aktiviteter og grillaftener under åben himmel. Det dejlige Øgadekvarter er i rivende udvikling og byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder lige ved lejligheden og masser af hyggelige gader. Øgadekvarteret overrasker også med små finurlige butikker, en populær slagter, lækker fastfood og en delikat fiskehandel. Du kommer til at bo midt i et fantastisk madmekka, hvor mulighederne er mange!

Du er kun en kort cykel eller gåtur væk fra hjertet af Aalborg, som byder på fascinerende kulturperler, hyggelige cafemiljøer og butikker i massevis. Øgadekvarteret rummer desuden mange gratis parkeringsmuligheder og gode busforbindelser.

HJEMMET:
Velkommen til denne flotte og velholdte lejlighed med lækre originale detaljer, egen garage til bilen og fint 22 kvm. stort erhvervslokale i gade højde!

Man træder ind i en flot entré med god plads til at komme af med overtøjet. Herfra har du til højre med et par trin ned adgang til den del af lejligheden som er anført som erhverv. Her er der masser af muligheder! Tidligere har lokalerne huset både tobaks- og bilforhandler. Dette kunne fint stadig bruges til erhverv, omlægges til beboelse eller fungerer som et multirum. Opbevaring går man ikke ned på. Her er masser af hylder fint gemt væk bag forhæng. Til lokalet er der selvfølgelig egen indgang fra Østerbro.

Tilbage i gangen er der endvidere adgang til den fine spisestue og fordelingsgang som fører til badeværelse, køkken, soveværelse samt dagligstue, som er i åben forbindelse til spisestuen. Badeværelset er stort og rummelig med hvide klinker, gulvvarme og kombi vaskemaskine og tørretumbler. Et dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer, masser af skabsplads og hvor der stadig er fin plads til spisebord. Herfra er der også udgang til bagtrappen som nemt fører til kælderrum, baggård og her også garagen. Soveværelse med vindue til gården og stort indbygget skab. Til sidst en rigtig dejlig stue og spisestue med lyse gulvtæpper og fine originale stuklofter. Til lejligheden er der både stort kælder og loftsrum med rigelig plads til opbevaring.

En dejlig velholdt lejlighed med sjæl og hyggelige rammer!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
-
Jf lokal kan erhvervslokale udlejes for ca 3.000 kr plus forbrug
- Velholdt lejlighed med god planløsning
- Egen stor garage med nok plads til bilen
- 22 kvm. erhvervslokale
- God og sund ejerforening
- Beliggende lige ved naturskønne områder og handlemuligheder

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE