RENOVERET 2-VÆRELSES LEJLIGHED MED EGEN PARKERINGSPLADS I AALBORG CENTRUM

Grønnegangen 9, 9000 Aalborg / 2 værelser / 85m2 / 1645000

RENOVERET 2-VÆRELSES LEJLIGHED MED EGEN PARKERINGSPLADS I AALBORG CENTRUM


 
Moderne 2-værelses lejlighed med billig fællesudgift, god plads og højt til loftet – ej at forglemme egen parkeringsplads lige foran hoveddøren!
OMRÅDET:
Velkommen til Aalborg centrum. Tættere på det hele kan du næsten ikke komme. Her har du kort gåafstand til alle byens faciliteter. Søger du grønne områder har du både Kildeparken, den attraktive havnepromenade samt Slotsparken indenfor kort rækkevidde. Rundt om hjørnet ligger Vesterbro og Budolfi Plads, som byder på indkøbsmuligheder og offentlige transportforbindelser. Ønsker du kulturelle oplevelser ligger AKKC kun et stenkast væk. Her er et væld af messer og utallige koncerter året rundt. Desuden har du både Aalborg Teater, Musikkens Hus, Kunsten Museum of Modern Art og Nordkraft indenfor kort afstand. Med denne fantastiske beliggenhed har du Aalborgs pulserende liv lige udenfor døren! Du har derfor alle muligheder for at berige tilværelsen med shopping i de charmerende gågader, lækker mad i de hyggelige cafémiljøer og meget mere. Velkommen til Nordens Paris!
HJEMMET:
Kender du det, at skulle bruge uendelig af tid på at finde en parkeringsplads i området hvor du bor?
Det er slet ikke et problem hvis du er ejeren af denne lækre bolig! Her har du din egen parkeringsplads lige foran døren. Lejligheden er placeret for enden af en blind vej som er minimal befærdet. Så selvom du bor inde midt i byen hører du den næsten ikke.
Du bliver budt velkommen i lille entré, med nok plads til en knagerække til overtøjet, og hylde til skoene. Videre ind i lejligheden kommer den store stue i åben forbindelse med det fine sorte køkken. Her er højt til loftet og fine detaljer med masser af lysspots. Selvom lejligheden er placeret i stuen er her ikke mangel på lys. Entré, køkken og bad har klinker, hvor resten af lejligheden har trægulv. Der er selvfølgelig gulvvarme i køkken, bad og stue. Sælger har desuden etableret hems ovenpå entréen, med plads til madras og overnattende gæster.
Hjemmets badeværelse har god plads. Her er både vaskemaskine og tørretumbler med fin bordplads ovenpå. Gangen, som giver adgang til soveværelset, har skab med plads til støvsugeren mm. Soveværelset har god størrelse og er ligeledes med skabsplads.
Her får du en fin moderne lejlighed lige i hjerte af Aalborg!
 
OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Egen parkeringsplads lige foran hoveddøren
- Stor stue i åben forbindelse med køkken
- Gulvvarme i bad, køkken og stue
- Kort afstand til alt fornødent
Vi glæder os til at fremvise denne flotte lejlighed med god placering. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "7SIgx0oFkq0"
  ["videoId"]=>
  string(11) "7SIgx0oFkq0"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE