RENOVERET FAMILIEHJEM I POPULÆRE KÆRBY

Væverensvej 3, 9000 Aalborg / 5 værelser / 145m2 / 3498000
Åbent hus: 05.04.2020 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

RENOVERET FAMILIEHJEM I POPULÆRE KÆRBY

Du får her et moderne hjem med unikke detaljer og gennemført stil. Boligen overrasker med et dejligt stort køkken-alrum, hvor der er direkte udgang til en skøn have og terrasse.

OMRÅDET:
Velkommen til skønne Kærby. Et trygt område fyldt med børnefamilier. Her er et skønt nabofællesskab, hvor børnene kan lege trygt i haven, mens du drikker en kop kaffe med naboen. Inden for kort afstand kan du kan nyde tilværelsen i Østerådalen, som indleder til dejlige gå- eller løbeture samt afslapning i naturskønne omgivelser. Du har også Kildeparken og Zoologisk Have tæt på. Både funcenter, legeland og fitnesscenter er også indenfor rækkevidde.

Med denne gode beliggenhed er du blot en kort cykeltur væk fra hjertet af Aalborg, hvor du b.la. kan opleve gode shoppemuligheder, hyggelige cafémiljøer og fascinerende kulturperler. Biograf, bus og togforbindelser ligger i gåafstand. Desuden har du gode indkøbsmuligheder, institutioner og skoler/uddannelsessteder tæt på. Som prikken over i'et er villaen kun et stenkast fra motorvejen, hvilket er praktisk når du skal ind og ud af byen. Et dejligt område beliggende i smørhullet mellem Gug, Vejgaard og Aalborg Midtby.

HJEMMET:
Du får her et fantastisk hus, som fremstår yderst velholdt og moderne både uden- og indendørs. Til huset findes også en fin garage. Når du træder indenfor i dette dejlige hjem, så er du ikke i tvivl om, at du befinder sig i en velholdt bolig i høj kvalitet. Der både gulvvarme i køkken, bryggers og i de to badeværelser.

Du mødes af en rummelig gang, hvor der er adgang til to fine værelser. Her er et dejligt lysindfald og gode indretningsmuligheder. I forbindelse med gangen findes også to moderne badeværelser. Badeværelserne er indrettet i en tidløs og minimalistisk stil.

Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, hvor du kan nyde familiens nærvær mens maden tilberedes. Herfra har du direkte udgang til hjemmets store terrasse og have, som indbyder til dejlige stunder for store og små. Huset har en dejlig stue, hvor du har en fantastisk udsigt til det skønne køkken-alrum og fine vinduesparti, som giver boligen masser af lys. Både stue og køkken- alrum har mange smarte detaljer og moderne løsninger.

Hjemmet overrasker med et lækkert bryggers, som er yderst praktisk for den store børnefamilie. Yderligere har boligen en stor kælder med hele seks disponible rum. Her kan du med fordel etablere et multi- eller hobbyrum. Husets kælder rummer muligheder i massevis.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Yderst velholdt og moderne hjem
- Gåafstand til bus-, togforbindelser og biograf
- Nyere fuger på huset
- Dejligt køkken-alrum med højt til loftet
- Perfekt beliggenhed i børnevenlige Kærby

Vi glæder os til at fremvise dette dejlige hjem. Kontakt os på tlf. 72 17 00 08.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "8EPomXDDkTQ"
  ["videoId"]=>
  string(11) "8EPomXDDkTQ"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke