Huse til salg i
Nørresundby og omegn

Huse til salg i Nørresundby og omegn

På denne side finder du villaer, andelsboliger og rækkehuse i Nørresundby og omegn der bare venter på, at en ny familie flytter ind.

Er der noget, vi kan hjælpe dig med?

Går du med tanker om at købe eller sælge et dejligt hjem, men har du spørgsmål, brug for rådgivning eller noget helt tredje?

Fandt du ikke det helt rette?

Skriv dig op i vores køberkartotek, og lad os give dig besked, når vi finder et dejligt hjem, der matcher dine ønsker og behov.

 

Hør mere om Nørresundby


 

Det siger vores dejlige kunder

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor gør det os utroligt stolte (og udmyge) at se, alt den støtte i har givet os. Mange tak for de fine ord Aalborg.

 

Huse til salg i Nørresundby

Nørresundby lever ikke længere i skyggen af Aalborg. Byen på den anden side af broen har for længst sikret sig en plads ved bordet som en af de områder i Danmark, hvor boligmarkedet virkelig har taget fart. Hos Din Mægler har vi et stort udvalg af huse til salg i Nørresundby i forskellige størrelser og forskellige placeringer, så der er noget for alle og enhver. Kontakt os, og vi kan sammen finde frem til dit nye hjem.

Din Mægler giver dig kyndig vejledning gennem hele processen - lige fra du går med ideen om at købe hus i Nørresundby og omegn til du sætter underskriften på købsaftalen. Og selv hvis du har spørgsmål, efter handlen er gennemført, er du velkommen til at kontakte os.

Måske kender du bare til Nørresundby som det, der ligger på den anden side af broen, men både Nørresundby og de omkringliggende byer rummer meget mere. Vestbjerg, Vadum, Vodskov, Lindholm og Sulsted er alle byer, som har mange skønne huse til salg, og som kan bliver dit næste hjem.

Huse til salg i Nørresundby 9400

Lad os starte med det, du kender: Nørresundby 9400. Byen med knap 23.000 indbyggere er blevet et populært område at købe hus i, da byen rummer mange forskellige og gode kvaliteter. Din Mægler er en ejendomsmægler i Nørresundby, med et solidt kendskab til byen og markedet, og vi kan derfor rådgive dig efter, hvad dine tanker og behov er. På denne måde kan vi sikre os, at vores rådgivning tager udgangspunkt i netop dig. Nørresundby rummer både boliger i byen, men kommer du lidt længere ud, finder du også skønne parcelhuskvarterer. Her er der villaer til salg, som passer perfekt til både små og store familier. Så er det byens hurtige tempo, der rykker for dig, eller er det nærmere det rolige tempo blandt ligusterhækkene, der trækker, så har Nørresundby lidt af hvert.

Huse til salg i Nørresundby - Lindholm

Lindholm er Nørresundbys vestlige del, og har mange smukke omgivelser blandt andet ned til fjorden. Præcis dette er med til at gøre bydelen så attraktiv for huskøbere, da man befinder sig så tæt på bylivet og samtidig med har naturen helt tæt på. Vi har et spændende udvalg af huse til salg i Nørresundby og Lindholm, som du kan se her på siden, eller kontakt os for at høre mere om livet i Lindholm, og hvad det kan tilbyde dig.

Huse til salg i Nørresundby - Vestbjerg 9380

Vestbjerg er efterhånden blevet et attraktivt område især for børnefamilier, da det ligger inden for køreafstand til Aalborg, hvor mange arbejdspladser er placeret. Og vigtigst af alt er der fantastisk gode muligheder for børnepasning, ældrepleje, skole, kultur og meget mere. Det er tilsammen med til at skabe gode rammer for et rigt liv, hvor der også er adgang til smukt naturliv med Hammer Bakker tæt på. Er du på udkig efter at købe hus i Nørresundby og omegn, er Vestbjerg et godt bud på et skønt område med masser af muligheder. Her på siden kan du se vores udvalg af huse til salg i Vestbjerg 9380.

Huse til salg i Vadum 9430

Et andet skønt område er Vadum. Byen ligger tæt på Aalborg Lufthavn og giver dermed nem adgang til flyvepladsen. Derudover er byen også omgivet af smukke grønne arealer, så skal du ud i naturen, behøver du bare at træde uden for døren. Hos Din Mægler har vi flere forskellige huse til salg i Nørresundby og Vadum, men er du interesseret i at høre nærmere om byen og dens mange muligheder, så kontakt os og vi kan tage en snak om, hvad du er på udkig efter.

Huse til salg i Vodskov 9310

Vodskov er en af byerne øst for Nørresundby, som har vokset sig til en stigende popularitet blandt huskøbere. Også her er det nærheden, der trækker folk til samt de gode muligheder for handel, institutioner for børn og ældre, fritid og så videre. Vodskov er derfor en attraktiv by for både unge og ældre, og det afspejler vores udvalg af huse til salg i området. Køb villa i Vodskov for at opleve og blive en del af et velfungerende lokalsamfund. Kontakt Din Mægler for at bliver klogere på dine muligheder og høre mere om vores huse til salg i området.

Huse til salg i Sulsted 9381

Sulsted er en lille by med omkring 1500 indbyggere, og det er størrelsen, mange finder tiltrækkende, da der her virkelig er plads til at komme væk fra storbyens stress og jag. Sulsted ligger dog ikke længere væk end et kvarters kørsel fra Aalborg og Nørresundby, hvilket gør byen ideel for dem, der gerne vil flytte væk fra byen, men stadig arbejder der. Priserne på huse til salg ligger i den lave ende, så dette er en ideel mulighed for den lille familie, som gerne vil flytte fra lejlighed til hus.

Køb Villa i Nørresundby- Fantastiske Muligheder

Der findes efterhånden en del villaer til salg i Nørresundby og omegn, og prisstigningerne har endnu ikke taget helt så meget fat, som det har været tilfældet på boligmarkedet i Aalborg. Derfor er der fantastiske muligheder for at købe en villa i Nørresundby og de skønne omkringliggende byer til en lavere pris. Kender du ikke til de mange byer nær Nørresundby, er de værd at udforske, da du kan gå glip af en perle, som ellers kunne matche dine ønsker og behov. Og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kender til lokalområdet, og vi kan derfor guide dig og vise dig de spændende muligheder for at købe en ny villa i Nørresundby og de omkringliggende byer. Kontakt Din Mægler og hør nærmere om dine muligheder for at købe hus i Nørresundby og omegn.Huse til salg i Nørresundby
Din Mægler

5 baseret på 24 anmeldelser
Læs mere Læs mindre