Vil du sælge din bolig i Nørresundby?

Så er Din Mægler, det rette valg af ejendomsmælger

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Nørresundby er et dejligt storbyområde nord for Limfjorden med gode erhvervsmuligheder og handelsmuligheder. Byen, som oprindeligt blev brugt til skueplads under krige, er i dag en populær bydel for både unge, børnefamilier og ældre.

Mange steder i Nørresundby er der smuk udsigt over Limfjorden og charmerende Aalborg C, der let kan besøges ved at krydse Limfjordsbroen. De mange lejligheder, rækkehuse og villaer er attraktive med dets placering tæt på indkøb og specialforretninger, og med Nørresundby Gymnasium og flere folkeskoletilbud i byen, er stedet særlig interessant for familier med både store og små børn.

For de aktive lokale er der rig mulighed for sportslig aktivitet med Nørresundbys egen tennis- og squashhal og Nørre Sundby Idrætshal, hvor der er sportsbegivenheder, festlige arrangementer og kurser. Kun 500 m vest for Nørresundby findes Lindholm Strandpark, som er et dejligt naturområde med stand og mulighed for at bade i Limfjorden.

Ring og hør nærmere om mulighederne på 72 17 00 08 eller bestil en gratis vurdering her. Interesseret i ny bolig? Så se vores udvalg af boliger til salg i og omkring Nørresundby.

 

Til toppenTo top arrow