Ejendomsmægler Frejlev - 9200 Aalborg SV

Din Mægler hjælper dig med at sælge din bolig i Frejlev

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Vi er en mægler i Aalborg, der går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Frejlev er en dejlig by, der ligger placeret godt 10 km. sydvest fra Aalborg, midt i naturlige omgivelser med enge, store grønne arealer og et smukt kig til fjorden. I begyndelsen bestod byen af ti gårde, og det er i dag nemt at forestille sig livet på landet, når de nye asfaltveje krydses af små, idylliske grusveje. I dag satser Frejlev på at imødekomme den stigende interesse for et hjem i byen. Knap 300 familier er allerede flyttet ind i de nyeste boligområder, hvor hverdagens nødvendigheder er inden for rækkevidde. Her kan børnene gå en tryg skolegang i møde i den lokale folkeskole.

Med inspiration i de sydlige skovområder, har Frejlev udsmykket byen med buske og høje træer. De naturlige omgivelser gør det nemt at føle naturen og slappe af efter en lang arbejdsdag inde i storbyen, hvilket er endnu en årsag til byens popularitet både blandt børnefamilier og ældre, der ønsker at nyde sit otium i rolige omgivelser.

Gratis salgsvurdering af dit hus i Frejlev

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og lad Din Mægler hjælpe dig med at finde en ny familie til dit dejlige hjem i Frejlev.

Lyder Frejlev som et dejligt sted for dig og din familie? Se udvalget af boliger til salg i Frejlev, eller skriv dig op i vores køberkartotek.

 Book salgsvurdering