Vi vil gerne gøre det nemt og trygt for dig at sælge dit hjem.

For vi ved nemlig, hvor stor en beslutning det er at sætte sit hjem til salg. Der er mange
følelser forbundet
med hjemmet, og oveni kommer alt det praktiske.

Lad os hjælpe dig til et bedre overblik over din boligsituation. Få prissat dit hjem med en
salgsvurdering fra Din Mægler, og find ud af lige præcis, hvor du står.

Bestil din gratis og uforpligtende salgsvurdering nedenunder, og smæk fødderne op.
Så kontakter vi dig indenfor én arbejdsdag.

Her bor I vel nok fint

Hos Din Mægler forstår vi det unikke ved netop dit hjem. Vi sætter os ind i hjemmets historie og muligheder, så vi kan finde en ny familie, der vil føle sig hjemme her.

Har I en ekstranøgle?
Vi vil gerne gøre det nemt og trygt for dig at sælge dit hjem. Lad Din Mægler stå for salget – du skal blot aflevere nøglerne, så klarer vi resten. Vi kalder det et totalsalg, og det gør salgsprocessen nem og overskuelig for dig.

Del dine boligdrømme
Der er mange følelser forbundet med hjemmet, og vi ved, at det er en stor beslutning at sætte sit hjem til salg. Uanset om du drømmer om at flytte nu eller om et par år, kan du få en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vi rådgiver og vejleder dig også gerne, så du kan slå til på det helt rette tidspunkt.

Bestil din salgsvurdering ved at ringe på 82823290 eller klikke her:

 

Stigende boligpriser i Nordjylland - Hvad er dit hjem værd nu?

Siden Januar 2017 er huspriserne i region Nordjylland steget med 7.1%, sammenlignet med starten af 2018(1).

Det lyder måske ikke af meget, men når det handler om hjem der i forvejen er millioner værd, kan det for dig som sælger betyde flere hundrede tusinde. Vi skal også helt tilbage til 2012, for at se ligeså få prisnedslag, som vi så i 2017 (2).

Har du gået med tanker om at sælge, er nu derfor et rigtig godt tidspunkt at slå til, hvis du vil udnytte det sælgers marked vi befinder os i.

Er du interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd i det nuværende boligmarked? Så bestil din gratis og uforpligtende salgsvurdering hos Din Mægler ved at ringe på 82823290 eller klikke her:

Bestil salgsvurdering

1: Huspriser stiger i hele landet (Ritzau)
2: Nedslag på villaer er det laveste i fem år (Ritzau)

Se de boliger vi har solgt

Kontakt Din Mægler

Smid os endelig en besked, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med. Så kontakter vi dig indenfor én arbejdsdag.

Lejligheder, huse og villaer: Sælg din bolig i Aalborg & Omegn

Salget af boliger i Aalborg har de seneste år boomet. Aalborg er i udvikling, kvadratmeterprisen stiger sideløbende med, at efterspørgslen for en bolig i Aalborg også stiger. Salget af din lejlighed, hus eller villa i Aalborg er derfor et delikat foretagende, som du trygt kan overlade til Din Mægler. Igennem ærlig kommunikation vil vi i fællesskab sælge din bolig i Aalborg i et tempo og en stil, der er skræddersyet efter dine behov. Hos Din Mægler ved vi at et hus, villa eller lejlighed ikke bare er et objekt, men et hjem. Kontakt os nu for en uforpligtende salgsvurdering af dit hjem, og kom et skridt tættere på at få solgt din lejlighed, hus, villa eller rækkehus i Aalborg.

Din Mægler har erfaring med salg af boliger i Aalborg

Din Mægler er en lokal mægler, som med et personligt præg formår at sælge din bolig effektivt. Hos Din Mægler kender vi temperaturen på boligmarkedet i Aalborg, og kan derfor give dig en ærlig vurdering af din bolig. Om du bare er nysgerrig, og ønsker at få en vurdering af din lejlighed, hus eller villa - så ønsker vi at give dig klarhed, så du kan træffe den rigtige beslutning om at sælge din bolig i Aalborg. Dette gør vi for netop at kunne sælge din bolig i Aalborg præcis på den måde, som du ønsker, at din bolig skal sælges.

Blik for detalje - sælg dit hjem i Aalborg med god samvittighed

Hos Din Mægler sætter vi os ind i dit hjems historie når vi skal sælge dit hus i Aalborg. Vi gør en kunst ud af, at lave et personligt salg ved salget af din lejlighed eller hus. Din Mægler er mere end blot en ejendomsmægler, men din partner i at opfylde dine drømme om, at få solgt dit hus eller lejlighed. Vi tror på, at Aalborg er et lukrativt boligmarked. Vi er samtidig af den overbevisning, at boligmarkedet i Aalborg boomer nu, hvilket gør det attraktivt for sælgere at få solgt sit hus eller sin lejlighed i Aalborg. Med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på ca. 20.000 kr. for en ejerlejlighed, er der gode penge at hente, hvis du vælger at sælge din lejlighed, hus eller rækkehus hos Din Mægler.