Vi vil gerne gøre det nemt og trygt for dig at sælge dit hjem.

For vi ved nemlig, hvor stor en beslutning det er at sætte sit hjem til salg. Der er mange
følelser forbundet
med hjemmet, og oveni kommer alt det praktiske.

Lad os hjælpe dig til et bedre overblik over din boligsituation. Få prissat dit hjem med en
salgsvurdering fra Din Mægler, og find ud af lige præcis, hvor du står.

Bestil din gratis og uforpligtende salgsvurdering nedenunder, og smæk fødderne op.
Så kontakter vi dig indenfor én arbejdsdag.

Kom godt fra start med dit boligsalg

At sælge sin bolig er en stor beslutning. Der skal tages afsked med en periode i ens liv – og siges goddag til et helt nyt kapitel. Hos din mægler ved vi at et boligsalg ofte handler mere om minder end om mursten. Derfor gør vi os altid umage med at sætte os ind i netop dit hjem. I historien, mulighederne og det, der gør det til noget særligt. Både for dig og for en kommende ejer.

Det handler om tillid

Et boligsalg drejer sig ikke blot om at sælge sin bolig. Det er i høj grad også en tillidssag. Det er derfor vigtigt at vælge en ejendomsmægler du har tillid til – og som har den fornødne forståelse for dine ønsker til et eventuelt salg. Hos Din Mægler vil vi gerne hjælpe dig og din bolig godt på vej. Vi har derfor gjort hele salgsprocessen så nem og overskuelig som mulig, samtidig med at vi har sikret en stor gennemsigtighed hele vejen fra din bolig bliver sat til salg og til den heldige køber er fundet. Vi kalder det Totalsalg og vælger du Din Mægler skal du blot aflevere nøglerne til os – så klarer vi resten!

Gratis salgsvurdering og uforpligtende rådgivning

Uanset om du drømmer om at flytte nu eller først om et par år, kan du altid få en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos Din Mægler. Og er du i tvivl om det er nu du skal sælge, så rådgiver og vejleder vi dig gerne, så du kan være sikker på at slå til på det helt rigtige tidspunkt!

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller en gratis salgsvurdering på 72 17 00 04 eller her:

 

Se de boliger vi har solgt

Kontakt Din Mægler

Smid os endelig en besked, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med. Så kontakter vi dig indenfor én arbejdsdag.

Bolig salgspris: Hvad er din bolig værd?

Overvejer du at sætte din bolig til salg? Enten nu eller om et års tid eller to?

Hos Din Mægler beskæftiger vi os med boliger og salgspriser hver eneste dag. Vi er derfor de helt rigtige at gå til, hvis du gerne vil vide mere om din boligs salgspris. Står du over for et salg af din ejendom lige nu og her, eller leger du blot med tanken om at sælge din bolig inden for en overskuelig årrække? Uanset hvad hører vi meget gerne fra dig, hvis du gerne vil vide mere om salgsprisen på din bolig.

Vil du gerne vide, hvor meget din bolig er værd?

Overvejer du at flytte, er det en god idé at få din bolig vurderet. Så ved du, hvad du potentielt set kan få med dig, når du sælger din bolig, og hvad du har at handle med, når du skal ud at købe en ny bolig.

Uanset om du har en lejlighed, en andelsbolig eller et hus, er der stor sandsynlighed for, at hus salgsprisen ikke er den samme nu, som da du købte din bolig. Er det mange år siden, at du købte din bolig, kan salgsprisen på boligen have forandret sig rigtig meget.

Måske regner du med, at din bolig har en helt anden værdi, end det reelt set er tilfældet?

Ved at bestille en salgsvurdering kan du få klarhed, og du kan begynde at se fremad med et realistisk syn på sagen. Du forpligter dig ikke til at sælge din bolig nu og her, hvis du beder os om at tage et kig på din boligs salgspris.

Det er både gratis og uforpligtende at lade os give dig et bud på din boligs salgspris.

Salgsprisen på dit hus: Vi finder det unikke frem i din bolig

Enhver bolig er unik i vores øjne. Det gælder også din. Hver eneste bolig rummer sin helt egen historie og sine helt egne muligheder. Når vi er ude for at vurdere dit hjem, har vi ikke fokus på de mangler, din bolig har. Vi tænker altid i muligheder og er nysgerrige på, hvilke muligheder netop din bolig rummer.

Salgsprisen bliver sat ud fra flere parametre. Boligens stand, antal kvadratmeter og beliggenhed er naturligvis afgørende for den pris, vi vurderer dit hjem til. Vi ser også på de unikke muligheder, din bolig rummer, når vi sætter en realistisk salgspris.

Vi har erfaring med at finde salgsprisen til alle typer af boliger - fra den lille lejlighed til den store villa og alt derimellem.

Din bolig er noget helt særligt - og det gælder om at finde ind til netop det. Det giver de bedste forudsætninger for, at en anden familie kan se sig selv flytte ind i din bolig, hvis du beslutter dig for at sælge.

Få en realistisk salgspris på din bolig

Hver gang vi vurderer en bolig for at finde frem til den rette salgspris, er vi altid realistiske. Vi sætter ikke en salgspris på dit hus eller lejlig for at imponere dig eller for at få dig som kunde hos os. Vi kommer med et realistisk bud på, hvad du kan sælge din bolig til.

Vores mål er at hjælpe dig med at sælge din bolig - og derfor foreslår vi en realistisk bolig salgspris til dig. Hvis du ønsker det, kommer vi naturligvis altid med en grundig forklaring på denne salgspris.

Vi gør det nemt for dig at sælge din bolig med den rette bolig salgspris

Når du samarbejder med os, vil vi gøre vores bedste for, at du føler dig tryg i din bolighandel. Det er trygt og nemt at sælge din bolig, når du samarbejder med os, og det gælder lige fra den indledende del af processen, hvor vi har med bolig salgspris at gøre, til den afsluttende del, hvor du sammen med køber skriver under på salgspapirerne.

Vi har solgt mange huse og lejligheder gennem årenes løb, og du kan derfor være helt sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder, når du samarbejder med os om at sælge din bolig.

Aflever dine nøgler til os - så klarer vi resten

Hos Din Mægler kører vi med begrebet totalsalg. Her skal du ikke bekymre dig om noget, når vi er i gang med at sælge din bolig. Du skal blot vente tålmodigt på, at den rigtige køber dukker op. Afleverer du dine nøgler til os, står vi for alt, der har med fremvisning at gøre, og du behøver ikke være hjemme for, at vi kan vise din bolig frem.

Faktisk kan du helt slippe for at skulle bruge tid på at mødes med køber. Vi står for det hele, så du kan bruge din tid og energi på andre ting.

Vil du gerne have vurderet din bolig? Få en hurtig salgspris på din bolig

Måske er du nået så langt i processen, at du er klar til at sætte din bolig til salg. Eller måske er du stadig i den indledende fase, hvor du skal beslutte dig for, om du skal gøre det, eller om du skal vente nogle år. I forhold til at få lavet en salgsvurdering hos os er det underordnet, hvor langt du er nået i processen.

Vi står klar til at hjælpe dig med at vurdere dit hus, din lejlighed eller din andelsbolig - uanset om du har tænkt dig at sætte dit hjem til salg efterfølgende eller ej.  

Det koster ikke noget at få en salgspris på din bolig hos os, og det er ganske uforpligtende at sætte os i sving med at vurdere dit hjem. Du har derfor ikke noget at tabe - men du kan få vished om, hvad din bolig er værd, som boligmarkedet ser ud på nuværende tidspunkt.

Bestil en salgsvurdering af din bolig allerede i dag

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du vil have lavet en salgsvurdering af dit hus eller din lejlighed. Du kan kontakte os på telefon 72 17 00 04, og du har også mulighed for at sende os en mail på info@dmbolig.dk. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Vi gør det til en leg at sælge boliger

Kræver det, at du kan sælge dit hus eller din lejlighed, hvis dine boligdrømme skal kunne gå i opfyldelse?

Hos Din Mægler lever vi af at få drømme til at blive til virkelighed. Hver eneste gang vi finder en køber til en af de boliger, vi hjælper med at sælge, bliver en boligdrøm opfyldt. Vi gør det nemt og trygt for dig at sælge din bolig, og med vores hjælp går det som en leg, når du skal finde den rigtige køber til at overtage dit hjem.

Sælg hus eller lejlighed gennem os - så kan også du få dine boligdrømme til at blive til virkelighed.

Sælg huset eller lejligheden, og kom videre med dit liv

Kan du ikke komme videre, fordi du endnu ikke har haft held med at sælge din bolig? Så vil vi gøre vores til at finde en køber til dit hus eller din lejlighed, så du kan komme videre med dit liv og dine boligdrømme.

Når først du har truffet en beslutning om at ville sælge din bolig, kan det som regel ikke gå hurtigt nok. Og det forstår vi så udmærket godt. Efter vi har foretaget en salgsvurdering af dit hus eller din lejlighed, vil vi derfor sætte alt ind på at trække potentielle købere til og vise dem de muligheder, dit hjem byder på.

Enhver bolig rummer masser af muligheder, og hos Din Mægler forstår vi om nogen at se mulighederne i dit hus eller lejlighed og få dem præsenteret på en attraktiv måde.

Ikke to boliger er ens - og ikke to boliger byder på præcis de samme muligheder.

Sælg din bolig: Nøglen er at finde det unikke ved dit hjem

Din bolig er unik på sin helt egen måde. Boligens historie, beliggenhed og indretning fås ikke andre steder, og kernen i et hussalg eller lejlighedssalg er at forstå det unikke ved din bolig og få det kommunikeret videre til potentielle købere.

Vi fokuserer ikke på begrænsninger eller mangler, men vi er nysgerrige efter at finde frem til de mange muligheder, der ligger i netop din bolig. Det, mener vi, er den bedste måde at sælge boliger på, og vores erfaring viser os, at det virker.

Lader du os tage et kig på din bolig, kan du være sikker på, at vi kan finde det unikke ved din bolig og se masser af muligheder for nye potentielle købere.

Det er noget af det, vi er bedst til, og noget af det, vi har en stor passion for.

Sælg din bolig - trygt og nemt

Samarbejder du med os om et boligsalg, vil du opleve, at det er både trygt og nemt at sælge din bolig. Vi gør det nemt for dig, og hvis du ønsker det, kan du overlade dine nøgler til os, så du ikke selv behøver at være hjemme, når vi skal fremvise din bolig.

Vi ved, hvad der skal til for at sælge din bolig, og du kan være helt sikker på, at du er i trygge hænder, hvis du overlader dit boligsalg til os. Boligsalg er vores speciale, og vi har prøvet det hele mange gange før.

At sælge boliger er for os lig med at opfylde boligdrømme

Det bedste, vi ved, er at overrække den gode nyhed til sælger, når vi har fundet en køber. Og glæden hos os er mindst lige så stor, når vi kan se forventningens glæde i købers øjne, når nøglerne til det nye hus eller lejlighed bliver overrakt.

Det kalder vi at opfylde boligdrømme. Og glæden er lige stor for os hver eneste gang, vi sælger en bolig for en af vores kunder.

Er du nysgerrig efter at vide, hvor meget din bolig er værd?

Forudsætningerne for at sælge din bolig er aldrig helt ens. Boligmarkedet ændrer sig konstant, og det er ingen hemmelighed, at det i nogle tider bedre kan betale sig at sælge boliger end i andre. Slå til på et godt tidspunkt og sælg bolig, mens boligmarkedet udvikler sig i en sund retning.

Vi tilbyder en gratis salgsvurdering af din bolig, så du kan få vished om, hvor meget din bolig er værd på nuværende tidspunkt, og hvor stor eller lille en gevinst, du kan få med dig, hvis du vælger at sælge nu.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, når du gerne vil have lavet en uforpligtende salgsvurdering af dit hus eller din lejlighed.

Kontakt os allerede i dag, og sælg dit hus eller lejlighed hurtigt

Uanset om du kun er interesseret i en salgsvurdering, eller om du gerne vil have sat din lejlighed eller dit hus til salg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er både gratis og uforpligtende at få os til at vurdere din bolig, og vi sælger både lejligheder og huse i Aalborg og omegn.

Giv os et kald på telefon 72 17 00 04, eller skriv til os på info@dmbolig.dk. Vil du gerne møde os, har vi altid kaffe på kanden og tid til en snak. Kig forbi et af vores kontorer i byen - så tager vi den derfra.