Privatlivs- og cookiepolitik

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Din Mægler I/S
Hadsundvej 5
9000 Aalborg
CVR: 36569239
Telefon: 72 17 00 04
Email: info@dmbolig.dk

Her kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, når du besøger dmbolig.dk. Når du besøger os, indsamler vi oplysninger om dig, din computer og det, du foretager dig på websitet. Hvad vi bruger oplysningerne til, hvordan vi behandler dem, og hvem der har adgang til de oplysninger, kan du læse mere her.

Din Mægler forpligter sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for indsamling af cookies og persondata.

2. Hvad er en cookie?

Denne hjemmeside anvender cookies. Læs mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag i "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (Cookiebekendtgørelsen).

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie er en passiv fil, der ikke kan indeholde personlige oplysninger, virus, spyware el.

2.1 Hvad cookies bruges til på vores website

Når du søger på dmbolig.dk anvender vi cookies til at gemme søgninger, så det bliver lettere for dig at navigere rundt på websitet. Derudover bruger vi cookies til at føre statistik over antallet af brugere på sitet, oplysninger om skærmopløsning og interesser så vi kan tilpasse indhold og annoncering til dig. Vi anvender også cookies til at levere målrettede annoncer på andre websites.

2.2 Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter 6 måneder. Hver gang du genbesøger dmbolig.dk, forlænges perioden. Cookies opbevares altså 6 måneder efter dit seneste besøg.

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere alle cookies, slette de eksisterende eller vælge at modtage en advarsel hver gang, der gemmes en cookie på din computer. Du kan finde en vejledning til, hvordan du undgår cookies her. Her kan du finde vejledninger til langt de fleste browsere.

2.4 Cookies fra vores annoncesamarbejdspartnere

Din Mægler har annoncesamarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og som har adgang til oplysninger, der er indsamlet via cookies fra vores website (tredjeparts-cookies). Annoncesamarbejdspartnerne er:

  • Facebook
  • Google

Det er muligt at fravælge at indgå i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her og fravælge cookies fra annoncesamarbejdspartnere.

2.5 Google Analytics og Hotjar (trafikmåling)

Din Mægler bruger cookies fra Google Analytics og Hotjar Ltd. til at måle trafikken på websitet. Du kan her fravælge cookies fra Google Analytics. Cookies fra Hotjar kan fravælges ligesom det står beskrevet i punkt 2.3.

3. Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugere af dmbolig.dk

3.1 Private oplysninger

Personlige data, der knytter sig til dit Din Mægler sælger-login, bliver behandlet fortroligt af Flexya A/S. De oplysninger, du har afgivet om dig selv, beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle involverede parter følger nøje alle anbefalinger fra FDIM og Datatilsynet.

3.2 Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.3 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Din Mægler, skal du rette henvendelse på info@dmbolig.dkeller telefon 72 17 00 04. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.