Ejendomsmægler Gistrup

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler er en god ejendomsmægler i Aalborg, som værdsætter det lokale, og vi går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Gistrup er et dejligt lokalsamfund, der er omkranset af idylliske marker og
Lundby Bakker. I Gistrup kan du drømme dig langt væk fra storbyens summen og travle hverdag med skøn udsigt over grønne arealer flere steder i byen. Gå en dejlig tur på en af Gistrups små stier, nyd stilheden og den friske luft, når tankerne slippes løs efter en lang arbejdsdag.

Oprindeligt var Gistrup en udflytterlandsby for de, der flyttede væk fra Nøvling i 1200-rallet. Sporene fra denne tid er stadig at syne ved byens udkant, hvor flere ældre gårdhjem stadig er velbevaret. I dag er Gistrup en populær by for både børnefamilier og ældre, der ønsker at leve i en hyggelig by med højt til loftet.

I Gistrup findes både butikker, dagligvareforretninger og en idrætshal, hvor unge som ældre mødes til gymnastikopvisninger eller hyggelige arrangementer ved højtiderne. Gistrup har også egen folkeskole, hvor børnene trygt og sikkert kan komme til og fra skole.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og lad Din Mægler hjælpe dig med at finde en ny familie til dit dejlige hjem i Gistrup.

Lyder Gistrup som et dejligt sted for dig og din familie? Se udvalget af drømmehjem i Gistrup, eller skriv dig op i vores køberkartotek.

 Book salgsvurdering