Ejendomsmælger Klarup 9270

Vil du sælge din bolig i Klarup? Lad Din Mægler hjælpe dig med salget.

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler værdsætter det lokale, og vi går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Klarup ligger godt 5 km. øst fra Aalborg, og er en del af Himmerland. Byen er lille, hyggelig og har børnevenlige omgivelser med både natur, Klarup Skole og plads til leg i haverne. Med Klarup Skole kan børnene have en tryg skolegang tæt på både skolekammerater og hjemmet.

Klarup er derfor særlig attraktiv blandt børnefamilier, der til dagligt arbejder i Aalborg, og har behov for at drømme sig væk fra storbylivets summen, når der holdes fri. Der er rig mulighed for at udleve forstadsdrømmen med familien i et hjem med masser af hjerterum og godt naboskab.

Byen ligger placeret i et skønt naturområde, med cykelstier ind til centrum, smukke marker og udsigt til fjorden. Klarup er kendt for at være en idyllisk og autentisk nordjysk landsby, hvor mange familier har gennemlevet flere af livets faser i de skønne hjem.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og lad Din Mægler hjælpe dig med at finde en ny familie til dit dejlige hjem i Klarup.

 

Lyder Klarup som et dejligt sted for dig og din familie? Se udvalget af drømmehjem i Klarup, eller skriv dig op i vores køberkartotek.