Ejendomsmægler Nibe

Lad Din Mægler hjælpe dig med salget

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Smalle, hyggelige gader, charmerende små hjem og historiske bygningsværker beskriver byen Nibe sydvest fra Aalborg ganske godt. Nibe er et dejligt sted for familier, der ønsker hygge og ro blandt historiske bebyggelser og idyllisk natur. Lad dig blive inspireret af smukke skibe på Nibe Lystbådehavn, eller slip tankerne løs med lange gåture og bare tæer i sandet langs Nibes hvide sandstrand.

Nibe tiltaler mange familier, der leder efter et hjem i rolige omgivelser og tæt på indkøb. Byen emmer af historie, og det er ikke svært at forestille sig Nibe som et gammelt fiskeleje med den smukke havn og de hvide gårdhjem med lavt til loftet.

I sommerhalvåret er der liv i gaderne, når turister fra nær og fjern besøger den autentiske, nordjyske by i feriehuse eller på campingpladser i nærheden. Stedet forvandler sig til et nordjysk ferieparadis, som de lokale også nyder godt af.

Byens idræts- og kulturcenter er et aktivt fritidsområde, hvor der er plads til sport og leg for alle i alle aldre. Her afholdes der også arrangementer, kurser og fester for de lokale.

Ring og få en uforpligtende snak om mulighederne på 72 17 00 04 eller bestil en gratis salgsvurdering her.