Ejendomsmægler Nørresundby - Når du skal videre

Vi er Din Mægler, når du skal videre i livet – uanset om du skal købe eller sælge et dejligt hjem i Aalborg, Nørresundby eller omegn.

Som uafhængig ejendomsmægler med stor fokus på kundetilfredshed tilpasser vi os dine ønsker – og giver os god tid til at forstå dig og dine drømme.

Overvejer du at sælge dit hjem?

Ejendomsmægler i Nørresundby - Vi er her, når du skal videre.

Hos Din Mægler forstår vi det unikke ved netop dit hjem. Vi sætter os ind i hjemmets historie og muligheder, så vi kan finde en ny familie, der vil føle sig hjemme her.

Samtidigt ved vi også, at det er en stor beslutning at sætte sit hjem til salg. Der er mange følelser forbundet, og hele processen kan virke uoverskuelig. Derfor vil vi gerne stå ved din side hele vejen.

Lad Din Mægler i Aalborg stå for alt det praktiske, og undgå ubehagelige overraskelser. Du skal bare aflevere nøglen, så klarer vi resten. Læs mere om det her.

Din Mægler, Nørresundby

Tinghusgade 1
9400 Nørresundby
Tlf.: 72 17 00 08
E-mail: info9400@dmbolig.dk

Åbningstider 
Mandag09-17
Tirsdag09-17
Onsdag09-17
Torsdag09-17
Fredag09-17
LørdagLukket
SøndagLukket


Åbent i weekenden efter aftale.

Drømmer du om at flytte til Nørresundby?

Kom indenfor i varmen, kig dig omkring, og se, hvilke skønne hjem i
Aalborg, Nørresundby og omegn, der venter på, at en ny familie flytter ind.

Nørresundby - et dejligt storbyområde

Se vores udvalg af lækre boliger til salg i Nørresundby her.

Nørresundby er et dejligt storbyområde nord for Limfjorden med gode erhvervsmuligheder og handelsmuligheder. Nørresundby, som oprindeligt blev brugt til skueplads under krige, er i dag en populær bydel for både unge, børnefamilier og ældre.

Mange steder i Nørresundby er der smuk udsigt over Limfjorden og charmerende Aalborg C, der let kan besøges ved at krydse Limfjordsbroen. De mange lejligheder, rækkehuse og villaer er attraktive med dets placering tæt på indkøb og specialforretninger, og med Nørresundby Gymnasium og flere folkeskoletilbud i byen, er stedet særlig interessant for familier med både store og små børn.

For de aktive lokale er der rig mulighed for sportslig aktivitet med Nørresundbys egen tennis- og squashhal og Nørre Sundby Idrætshal, hvor der er sportsbegivenheder, festlige arrangementer og kurser. Kun 500 m vest for Nørresundby findes Lindholm Strandpark, som er et dejligt naturområde med stand og mulighed for at bade i Limfjorden.

Hør mere om dejlige Nørresundby i videoen nedenunder.
 


 

Mere om Nørresundby 9400 og omegn

Nørresundby er opdelt i 4 bydele, som du kan læse mere om her.

Nørre Uttrup

Nørre Uttrup er den østligste bydel i Nørresundby, og har omkring 4.000 indbyggere. Det er en bydel der er præget af store, rekreative arealer tæt ved fjorden. Disse fjornære arealer har en flot udsigt til Rørdal, og industrien heri.

Lindholm

Lindholm er Nørresundbys svar på "Vestbyen" i Aalborg. Det er en grøn og lækker bydel, som har tæt tilknytning til Lindholm Å og fjorden. Der ligges stor fokus på at sikre og udvikle Lindholms rekreative områder, og skabe en god tilgængelighed fra byen.

Løvvang

Løvvang er siden 1970'erne vokset melle Lindholm og Nørre Uttrup, og er dermed Nørresundbys nyeste bydel. Løvvang er bosted for flere tusinde beboere, og rummer skole, institutioner, butikker og rekreative arealer.

Skansekvarteret

Skansekvarteret er en af delene af det tætte byområde, og er tilknyttet Nørresundby Midtby som har massere af shoppingmuligheder.  Tæt på ligger Skanseparken, Solsideparken og Lindholm Kridtgrav

Læs mere Læs mindre