Ejendomsmægler Storvorde 9280

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler værdsætter det lokale, og vi går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Storvorde er en lille by sydøst for Aalborg, der emmer af hygge, lokalt samvær og historie. Vidste du, at Storvorde blev kaldt Yterworthugh i 1300-tallet, og at byen rummer en lang række spændende historier om både Præstegården og jernbanen?

I dag er Storvorde kendt for at være en hyggelig by med fokus på sport og sammenhold. Gå lange ture på de små stier mellem matriklerne, del en kold øl over hækken med naboen, eller tag del i de mange årlige arrangementer, Storvorde afholder for at styrke relationen mellem byens borgere. Deltag i forskellige sportsaktiviteter på Storvordes egen BMX-bane, fodboldbaner, håndboldbaner eller i byens populære idrætsforening, Storvorde Sejlflod Boldklub, der både afholder hyggelige markeder og sportsaktiviteter for aktive borgere.

Storvorde er et oplagt sted for børnefamilier, der drømmer om et parcelhus uden for storbyens travlhed og larm og som drømmer om et hjem, der giver plads til fordybelse og leg i haven. Tofthøjskolen i Storvorde gør det samtidig muligt, at børnene kan få en tryg skolegang tæt på hjemmet.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og lad Din Mægler hjælpe dig med at finde en ny familie til dit dejlige hjem i Storvorde.

Lyder Storvorde som et sted for dig og din familie? Se udvalget af drømmehjem i Storvorde, eller skriv dig op i vores køberkartotek.