Ejendomsmægler i Vejgaard

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler værdsætter det lokale, og vi gør os umage for at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Vejgaard er en hyggelig bydel sydøst for Aalborg C, hvor der er plads til både byliv og fordybelse. Med Vejgaards butikker, specialforretninger og den korte vej ind til Aalborg C, får du både lidt af bylivet, men også mulighed for fred og ro i de hyggelige gader med en passende afstand fra den pulserende midtby.

Bydelen har meget at byde på for både store og små, når Vejgaards Gymnastikforening tilbyder gymnastik, leg, dans og arrangementer for de lokale i området. Her er der rig mulighed for at møde nye mennesker og tage sig en kop varm kaffe med venner og bekendte.

Vejgaard er særlig attraktiv for børnefamilier, der ønsker hjemmet tæt på børnenes skole. Med Vejgaards tre folkeskoler er der derfor fin mulighed for, at børnene kan have en tryg skolegang nær hjemmet.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og lad Din Mægler i Aalborg hjælpe dig med at finde en ny familie til dit dejlige hjem i Vejgaard.

Lyder Vejgaard som et dejligt sted for dig og din familie? Se udvalget af drømmehjem i Vejgaard, eller skriv dig op i vores køberkartotek.

 Book salgsvurdering