Aalborg Centrum - Din Mægler

Din Mægler, Aalborg

Hadsundvej 5
9000 Aalborg
Tlf.: 72 17 00 04
E-mail: info@dmbolig.dk 
CVR: 36569239

Åbningstider 
Mandag09-17
Tirsdag09-17
Onsdag09-17
Torsdag09-17
Fredag09-17
LørdagLukket
SøndagLukket


Åbent i weekenden efter aftale.

Vælg en mægler, der forstår dig, dit hjem og din by, når du skal videre i livet. Din Mægler går op i at fremhæve særlige kvaliteter og muligheder i netop din by.

Aalborg C er med sine hyggelige gågader, caféer og pulserende byliv Nordens Paris. Et hjem i Aalborg C er for de, der elsker at gå på opdagelse i spændende butikker og specialforretninger, søger efter kulturelle oplevelser i biograferne, Skråen eller Musikkens hus og for de, der gerne vil kombinere bylivet med ro og fordybelse i en af Aalborgs mange hyggelige parker.

Forestil dig, at du inden for gåafstand kan sidde på en hyggelig café og drikke en kop varm kaffe, læse dagens nyheder og betragte forbipasserende aalborggensere, der alle har et bestemt formål et sted i byen. Eller forestil dig en dag med familien ved Aalborg Havnefront, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert i Havnebadet eller udsigten ud over fjorden og charmerende Nørresundby.

Aalborg centrum er et populært, moderne, men hyggeligt sted at bo for alle i alle aldre. Byen summer af liv, og det er nemt at fornemme alle de historier, stedet gemmer på, blandt de gamle arkitektoniske bygninger fra forskellige århundreder. Lad Din Mægler i Aalborg hjælpe dig med at finde det perfekte hjem i Aalborg Centrum

 

Aalbog Centrum - De forskellige områder

Teaterkvarteret

Centralt i Aalborg ligger Teaterkvarteret, som forbinder shoppingområderne, de omgivende brokvartere, den nye havnefront, Boulevarden/Danmarksgadekvarteret og Banegården. Her finder du også Aalborg Teater, Budolfi Kirke og Aalborg Historiske Museum.

 

Godsbanearealet

I 2008 blev der besluttet, at sætte en gradvis omdannelse af hele Godsbanearealet i gang. Her var visionen, at etablere et uddannelsescampus på det areal mellem Dag Hammerskjælds Gade og busterminalen. Fokuset er på det aktive byliv og videnbyen, og på et samspil mellem Østerådalen, de omkringliggende byområder samt Godsbanearealet.

Østre Havn

Østre Havn var tidligere et industriområde, men omdannes nu til en livlig bydel med ungdomdsboliger, vidensvirksomheder, ejerboliger, opelvelser, uddannelse og havneaktiviteter. Fokus er på at skabe et anderledes miljø med moderne arkitektur, sammenflettet med den gamle industri kulturarv. Et højhusbyggeri tilpasset havneprofilen, havnebassinet og den tidligere jernbane vil danne rammen for boliger.

Nytorv

Mange anser Nytorv som Aalborgs mest centrale sted, og her finder du massere af shopping muligheder. Du finder bla. Imerco, Elgiganten, Føtex og Salling,

Boulevarden

I 1911 blev Boulevarden brudt sydfra, for at lave en forbindelse mellem byens nye banegård og havnen. Boulevarden forbinder Østerågade mod Nord og John F. Kennedys Plads mod syd (hvor Aalborg station ligger). I 2005 blev Boulevarden nyrenoveret, og kørebanen blev indsværet så der dermed var mere plads til fortorv og fodgængere.

 

Book salgsvurdering